imperfectul Postat Octombrie 3, 2023 Postat Octombrie 3, 2023 Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC : Neoserver Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC : Respawn ( dar nu cel classic ) Numar sloturi: 32 DNS: CLX.LEAGUECS.RO Caut: Am nevoie de cineva ( cu experienta ) care are timp liber mai mult decat mine sa fie activ pe server . Momentan sunt bagat intr-un proiect si nu-mi permite timpul sa stau zi de zi pe server dar pot tine serverul si boosturi pe el , nu am nevoie de sprijin financiar . Ofer: Grad pe server, grad pe forum . Contact: PM pe forum 2
SilviuSnK Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 Salut, am experienta de detinator de sv csdm cu un minim de 10 jucatori zilnic(average). Detin toate filele pentru modul respectiv, menu, admin, vip, guns, sentrygun(5 lvls) si tf2 animated cu rachete, dispenser 3 lvl, lasere 2 lvl, etc
olle Postat Martie 2 Postat Martie 2 La 13.11.2023 la 0:59, SilviuSnK a spus: Salut, am experienta de detinator de sv csdm cu un minim de 10 jucatori zilnic(average). Detin toate filele pentru modul respectiv, menu, admin, vip, guns, sentrygun(5 lvls) si tf2 animated cu rachete, dispenser 3 lvl, lasere 2 lvl, etc @SilviuSnK Vina la mine (am nevoie de un owner) server deja e gata , doar trebuie administrat la nivel.
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 2 Administrator Postat Martie 2 Topic inactiv + lipsă interes. Topic ! 4
Postări Recomandate