Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a anunțat un nou transfer la FCSB, în miez de noapte


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YWVmM2FlZDFjYzE1MzE1MWI0Y2ZmYTllN2E=.thu
Sursa: digisport.ro

 

Gigi Becali (65 ani), patronul FCSB, a anunțat ce transfer vrea să facă la echipă, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 2-2.
 

Gigi Becali a anunțat că vrea un nou atacant la FCSB.

Patronul FCSB vrea să aducă un nou atacant la echipă. Andrea Compagno (27 ani) a intrat la pauză în meciul de pe Arena Națională, însă nu a reușit să marcheze.

Astfel, Gigi Becali a luat o decizie categorică: va transfera un vârf chiar în perioada de mercato din iarnă. 

”Sunt mulțumit și acum. Dacă ai cinci ocazii, înseamnă că ai jucat. Dacă adversarul n-are decât două șuturi pe poartă și marchează două goluri, sunt mulțumit.

N-am cum să spun la jocul ăsta că nu sunt mulțumit. Pot să spun că vreau să câștig detașat, dar iau în calcul și ghinionul. A fost ghinion.

E clar că ne trebuie un atacant. În iarnă o să iau un atacant. Compagno e cel mai bun, dar numai că îmi mai trebuie unul. Compagno îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant. Eu v-am spus ce vreau să fac!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

Elias Charalambous, explicații după FCSB - ”U” Cluj 2-2

FCSB a condus-o de două ori pe Arena Națională, dar meciul s-a încheiat la egalitate. La final, antrenorul roș-albaștrilor le-a reproșat elevilor săi că au avut o prestație modestă. 

”Nu a fost rezultatul pe care l-am vrut. V-am spus că va fi greu. În prima repriză, nu am fost cum trebuia. Marea problemă a fost că nu am controlat jocul. Le-am lăsat spații mari. 

În repriza secundă, am încercat să reparăm greșelile, dar nu am avut control. Am avut șanse, dar când nu marchezi e posibil să încasezi. Ne-a costat cele trei puncte. Trebuie să devenim mai buni. Mă gândesc la următorul meci, care va fi în cinci zile. Trebuie să muncim și să continuăm.

Nu e vorba doar despre doi jucători. Trebuie să fim mai concentrați. Nu am făcut un meci bun. Nu am fost suficient de buni. Trebuia să avem mai multă posesie. Va trebui să ne descurcăm mult mai bine. 

Știm că nu am jucat cum ne doream. Când jocul începe, nu te gândești la adversari. Nu a fost o zi bună. Suntem oameni și facem greșeli. A fost vina tuturor. În fotbal, când nu ești într-o formă bună, nu poți câștiga.

Chiricheș se recuperează, dar vom vedea cum se simte!”, a spus Charalambous la finalul meciului. 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate