tesskun. Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Numele tău :Caius Vârsta ta :22 de ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Sincer cu nimic,n am adus oameni sau ceva,dar cand am putut sa ajut,am ajutat Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu promovare,prin crearea unor vidioclipuri pe YouTube,iar in rest cu tot cu ce este nevoie si mi-se cere Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu,nu sunt recomandat de nimeni,dar sper sa am sustinerea lor Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):''Caldura mare' UniqueID : NWDLfVls82tBrznGmepZcty+jos=
Girls Queen of Frostbite Posted September 27, 2023 Girls Posted September 27, 2023 Contra. Mă îndoiesc că ai citit regulamentul. Îți aduci aminte că ai mai făcut o cerere în trecut?Tot respinsă din simplul fapt că nu l-ai citit. Din greșeli învățăm, unii niciodată.
.kNd. Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Fa mai multa activitate pe Teamspeak si citeste Regulamentul si poti reveni peste 14 zile cu o noua cerere.
LCS PREMIUM Claudikes Posted September 27, 2023 LCS PREMIUM Posted September 27, 2023 regulament necitit
JustRoberto Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Vad ca ai editat postul dar totusi colegii au observat ca nu ai citit regulamentul asa cum ar fi normal, ai si de la mine
LCS PREMIUM mãdãlinZX Posted September 27, 2023 LCS PREMIUM Posted September 27, 2023 dar cu conditia sa citesti din nou regulamentul.
Community Founders Stil Posted September 27, 2023 Community Founders Posted September 27, 2023 Te rog să treci și prin regulament.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.