xellow Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Numele tău :Desdemir Kadir Leonard Vârsta ta :23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Nimic,momentan Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :cu tot ce este nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @X-Tream Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): O viață dulce UniqueID :6qyGcrWs1io92NlYTiGCKvkCiew=
device Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 ai un comportament foarte bun din cat am stat asa cu tine, meriti o sansa
JustRoberto Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Succes, te asteptam in echipa noastra!
Community Founders X-Tream Posted September 23, 2023 Community Founders Posted September 23, 2023 Acum 11 minute, xellow a spus: Numele tău :Desdemir Kadir Leonard Vârsta ta :23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Nimic,momentan Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :cu tot ce este nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @X-Tream Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): O viață dulce UniqueID :6qyGcrWs1io92NlYTiGCKvkCiew= Datorită faptului că te cunosc de vreo 6 ani, nu înseamnă că te-am și recomandat în staff-ul LeagueCS. Cu toate că personal nu am nimic cu tine, nu cred că ești omul potrivit, pe care îl căutăm, pentru a face parte din staff-ul acestei comunități. Deci, din punctul meu de vedere,
LCS PREMIUM Tarzy Posted September 24, 2023 LCS PREMIUM Posted September 24, 2023 Consider ca nu esti persoana potrivita pentru asistenta.
LCS PREMIUM eAgLe EyE HARDCORE Posted September 24, 2023 LCS PREMIUM Posted September 24, 2023 nu te-am vazut pe ts .
LCS PREMIUM Claudikes Posted September 24, 2023 LCS PREMIUM Posted September 24, 2023 Nu te am vazut activ pe ts
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.