Sari la conținut

[Știri IT] - Două gadgeturi pentru începerea școlii. Tablete cu ”cerneală electronică”


Andrewq0

Postări Recomandate

Există o categorie nouă de produse, care începe să fie din ce în ce mai prezentă pe piețele globale din întreaga lume de tehnologie. Este vorba despre tabletele cu ”cerneală electronică, așa se numesc.

Una este de la Remarkable, iar cealaltă de la Lenovo, care se numește ”Smart Paper”. Au diagonale similare, însă format diferit.

Modelul Remarkable 2 este practic un înlocuitor de pix și agendă, pentru că are o un ecran cu cerneală electronică. Are un stilus, un PAN dedicat pe care pot să-l folosesc ca să scriu și care reacționează la fiecare comandă.

Scrie destul de repede și încearcă să simuleze în același timp contactul dintre un pix și o foaie de hârtie - și o face foarte bine.

Pot să șterg documentele sau pot să șterg foarte ușor orice text. Prețul de pornire este de 349 euro, fără niciun accesoriu, adică fără acel stilou special, care mai costă peste 100 euro.

JOH9kW.jpg

 

La un preț foarte competitiv vine însă Lenovo Smart Paper, care a ajuns și la noi în România, are ecran tot de 10,3 inch, dar pe un alt format, mai degrabă duce către un caiet pe care îl folosim la școală.

Însă ce este interesant la acest Lenovo, spre deosebire de Remarkable, e că are ecranul iluminat. Are un stilus care poate fi pus în lateral și funcționează cu un sistem de operare cu Android.

Putem să conectăm această tabletă la internet, iar procesul de scris seamănă destul de mult. Putem să creăm o pagină nouă și are mai multe opțiuni de personalizare. Poți să atașezi fiecărui document inclusiv o notiță audio.

Dacă sunt în sala de clasă și pot să pot să înregistrez ce îmi spune profesorul la facultate, le atașez la fișier. La fel, pot să convertesc totul în text, pot să trimit rapid toate fișierele pe mail și se face integrare și cu aplicații din cloud.

Deci, tot ce notez aici poate fi văzut mai departe și pe calculator.

Prețul la noi în țară este de 2.000 lei și vine deja cu pen-ul inclus.

8ztQ43.jpg

SURSA: Tablete-Cerneala

  • Like 1
  • UP 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate