Sari la conținut

[Știri Gaming] - Lara Croft alături de Snoop Dogg și Nicki Minaj, personaje într-un joc legendar.


Andrewq0

Postări Recomandate

Franciza Call of Duty își continuă consolidarea Fortnite, anunțând că cel mai recent personaj jucabil va fi starul Tomb Raider, Lara Croft. Tâlharul de morminte fictiv va apărea în Call of Duty: Warzone și Modern Warfare II, alăturându-se unor personaje jucabile recente din viața reală precum Nicki Minaj, Snoop Dogg, Kevin Durant și diferite personaje din serialul Prime Video The Boys, printre altele.

Editorul Activision nu a anunțat detalii cu privire la modul în care poți accesa personajul Lara Croft, deși este probabil că va trebui să cumperii un fel de pachet pentru a accesa renumitul explorator de ruine. De exemplu, Minaj a fost disponibil ca parte a pachetului de luptă din sezonul 5 de 10 USD. De asemenea, probabil vor fi de vânzare articole, piei și arme legate de Croft, deși pistoalele ei cu dublă mână ar trebui să facă parte din buy-in-ul inițial.

Do-We-Have-A-Problem-Lyrics-Nicki-Minaj..jpg

In plus, editorul nu a anunțat când va debuta oficial Croft ca un combatant testat în luptă.

Un nou operator

Urmează o actualizare la mijlocul sezonului pentru sezonul 5, care ar fi un loc la fel de bun ca oricare alt loc pentru a prezenta vânătorul de comori.

În același timp, Call of Duty: Modern Warfare III se apropie rapid de lansare, și urmează să fie disponibil pentru console în luna noiembrie. În ceea ce privește Croft, ultimul joc principal Tomb Raider a fost Shadow of the Tomb Raider din 2018.

Credit : Personaje Legendare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate