Rackem Postat August 30, 2023 Postat August 30, 2023 Nume : Rackem Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea temei deflection originala ca tema secundara Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : nu ar avea cu ce sa ajute, dar cred ca ar fi ok sa fie adaugata tema deflection ca tema secundara fiind simpla fata de cea actuala sa poata fi aleasa dupa preferinta fiecarui membru din comunitate dintre tema actuala si tema deflection
Fondator John @ Anormalii Postat August 31, 2023 Fondator Postat August 31, 2023 Cred ca tema respectiva are multe erori . Forumul merge bine asa cum este el , mai exista o optiune din ce vad . Deci , contra.
Moderators KING | ROBERT Postat August 31, 2023 Moderators Postat August 31, 2023 Eu cred că e super ok așa cum e acum, nu cred că mai e nevoie și de alta temă. Contra!
Fondator John @ Anormalii Postat August 31, 2023 Fondator Postat August 31, 2023 Nu stiu ce e asa amuzant in ceea ce am spus eu , dar .... ma rog ... gardul nu e suficient de inalt pt unii .
Fondator Ares Postat Septembrie 1, 2023 Fondator Postat Septembrie 1, 2023 Am avut aceasta tema in trecut, numai probleme. &
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.