plugarumihai Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Nume : UNO Vârstă : 26 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut Comunitatea cu tot ce-mi sta in putinta! Ce secțiune dorești spre moderare? : MIX-AREA LEAGUECS Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? :In primul rand as dori sa aduc aceasta comunitate pe primul loc in RO,si nu numai atat,prin activitate,plugin-uri noi,protectie severa,s.a.! Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Pe serverele de MIX am reusit sa intru cu o activitate decenta chiar pot spune,iar pe forum n-am reusit sa intru,pe viitor da! Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? :DA Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Sunt sigur si constient de aceasta operatiune! Alte precizări :Joc acest joc din 2000 si as dori sa-mi imbunatatesc abilitatile de joc pe aceasta comunitate!Pot ajuta cu plugin-uri ,create chiar de mine!Multumesc! Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Cu siguranta! PS: Multumesc!Accept si critici si sfaturi de care am sa tin cont pe viitor! Pace!
BoGdY Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Pentru cerere grad mix aici te rog https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/646-cerere-grad/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.