Sari la conținut

[FOTBAL] - Valeriu Rachită a dat verdictul: “Acum s-a văzut care e adevărata Steaua!”

RobertZzN.

Postări Recomandate

• Elite Members
Postat

FCSB a stabilit un record de audiență în acest sezon al SuperLigii, la meciul cu CFR Cluj, pe stadionul Steaua - 28.519 spectatori

Valeriu Răchită: "O echipă e certificată în funcție de numărul de suporteri. FCSB e continuatoarea Stelei"

FCSB are un parcurs perfect în debutul sezonului 2023-2024: patru victorii în SuperLiga și două în preliminariile Conference League.

FCSB le-a învins pe U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1), Oțelul (3-0)CFR Cluj (1-0) și CSKA 1948 Sofia (1-0 și 3-2).

Pentru „roș-albaștri” urmează duelul cu echipa daneză Nordsjaelland, pe 10 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua – Ghencea, prima manșă a turului trei preliminar din Conference League. Au fost vândute deja 19.000 de bilete și este așteptat un sold-out.

Valeriu Răchită (53 de ani), fost campion cu Steaua ca jucător, consideră că FCSB a demonstrat că e "continuatoarea pe linie sportivă a Stelei", având în vedere numărul mare de simpatizanți pe care îi are în țară.

"A fost frumos (n.r. - în tribune la meciul FCSB CFR Cluj)! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă și că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Așa cum și noi, chiar și eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB.

aGFzaD02MmM5MDQ3NmZlNGE3NDBkNGZhZDZkZDYw

Eu pot să spun că FCSB e Steaua și prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acționarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câțiva ani, ci s-a continuat și în acel an am jucat cu Liverpool. Iar acum vine domnul colonel Talpan și îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua - Liverpool!

Au fost 28.000 de suporteri, stadionul a fost plin și sunt convins că dacă era stadionul mai mare, era mai plin stadionul. Au fost mulți care nici nu au putut să intre pe stadion", a spus Răchită pentru Fanatik.

Galeria Stelei, “război total“ cu FCSB, Gigi Becali și Marcel Ciolacu. Bannerele afișate la Târgoviște

Galeria Stelei a profitat de meciul Chindia TârgovișteCSA Steaua, din prima etapă a Ligii a 2-a, pentru a continua “războiul” cu FCSBGigi Becali, dar și cu premierul RomânieiMarcel Ciolacu.

Aproximativ două mii de fani ai Stelei au venit la Târgoviște și au umplut peluza noii arene. Galeria "militarilor" a folosit torțe și fumigene în startul partidei.

Pe toată durata meciului, "ultrașii" au scandat împotriva FCSB-ului, a lui Gigi Becali, a Federației Române de Fotbal, dar și împotriva PSD-ului și a premierului Marcel Ciolacu

Gigi Becali (65 de ani) a fost ținta principală a galeriei Stelei. Patronul de la FCSB a fost înjurat în repetate rânduri. De același "tratament" a avut parte liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Suporterii din Peluza Sud Steaua au afișat mai multe bannere care i-au luat la țintă pe fanii FCSB-ului, pe Gigi Becali, dar și pe premierul Marcel Ciolacu.

Bannerele afișate de galeria Stelei pe stadionul din Târgoviște:

"Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el"

"Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat"

"Steaua joacă azi!"

"Suntem atacați, Radu cel Frumos se aude-n unitate / La arme, la luptă, niciun pas în spate"

SURSA: digisport.ro

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate