ezeqz Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 Dacă FCSB va juca pe Right to Dream Park returul cu Nordsjaelland, din turul trei al preliminariilor Conference League, pentru meciul tur încă nu s-a stabilit locația. Gigi Becali, anunț despre locația meciului cu Nordsjaelland La conferința de presă ulterioară derby-ului cu CFR Cluj, scor 1-0, Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că există șanse mari să închirieze Stadionul Ghencea și pentru turul programat joi. "Revenirea în Ghencea a fost extraordinară, m-au sunat nepoții de acolo și mi-au zis 'Vino, Gigi!'. Lasă, că nu-mi mai trebuie! Trebuie să ne dea răspunsul azi. Cred că o să zică 'Da', că n-au ce să spună, nu s-a întâmplat nimic. E păcat, dacă e atmosferă atât de frumoasă, 30.000 de oameni se bucură. Dacă FCSB câștigă, câștigă bani România. Las-o, mă, să joace pe gazonul ăla frumos, că de aia e făcut. Pentru ce să avem răutate, dușmănie? Eu cred că se va juca meciul de joi acolo. Eu, dacă mai vin la stadion, o să vin doar în Champions League", a spus Becali. FCSB, din nou pe teren sintetic în Danemarca Stadionul lui Nordsjaelland, Right to Dream Park, cu o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, are suprafață sintetică, lucru evidențiat și de către publicația daneză TV3Sport. "FCSB a mai avut parte de un adversar danez anul trecut, când a pierdut de două ori cu Silkeborg, în grupele Conference League. La acel moment, românilor nu prea le-a convenit să joace pe teren sintetic, o imagine pe care sper s-o vedem din nou în Danemarca", au scris danezii. https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-a-facut-un-anunt-important-legat-de-disputarea-meciului-fcsb-nordsjaelland-in-ghencea-2525263
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.