Sari la conținut

[FOTBAL] Victor Becali, discurs aspru după revenirea FCSB-ului în Ghencea: ”Adevărul este numai unul”


Ciudățel

Postări Recomandate

ZTY4MmEyNjliMzUzYzY3Y2ZlZDBhMDhlZmQ2.thumb.jpg

Fotbalul este un fenomen social. Numai la noi se pare că nu vrem să fie un fenomen social. La noi, dacă s-a implicat prim-ministrul în problema asta cu FCSB, și bine a făcut și merită toate felicitările din lume din punctul meu de vedere, pentru că s-a implicat... și fotbalul ăsta face parte din viața noastră de zi cu zi, dacă tot spunem că e un fenomen social, nu?
Dar dacă se implică, de ce se implică? Dacă nu se implică, de ce nu se implică? Înțelegeți? Am văzut foști mari fotbaliști care au zis că se implică prim-ministrul, că e influență politică. Păi, domnule, când organizează
FIFA și UEFA Campionate Mondiale și Europene, cine face stadioanele, le face FIFA?
Tot politicul le face! Asta e, e foarte bine, domnul Ciolacu merită toate felicitările, pentru că s-a implicat în această problemă. S-a implicat să se intre în normalitate, pentru că ăsta e lucrul normal, ca FCSB să joace pe Ghencea.
Fiecare e după antipatii. Noi nu înțelegem cum am putea să fim oameni, să vedem adevărul. Adevărul este numai unul. Dar, dacă îl simpatizăm pe Gigi Becali, trebuie să joace FCSB în Ghencea, dacă nu, nu trebuie să joace pe Ghencea.
Când antrenăm pe FCSB, aia e Steaua, când nu antrenăm FCSB, nu mai e Steaua. E păcat. Nu mi se pare normal să spunem că de ce se implică premierul, nu sunt tot problemele din România?
Echipele astea nu sunt echipe românești, FCSB nu e echipă românească? Nu reprezintă România în cupele europene? Când joci în cupele europene, nu reprezinți doar un club, reprezinți țara
, a spus Victor Becali

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate