ExtazzYy Postat Iunie 4, 2023 Postat Iunie 4, 2023 Nume reclamant:ExtazZyY1 Nume admin reclamat:Purificator Motiv:Abuzează de grad l-am bătut într-o runda ca zm și după ii dăduse revive se făcură iară zm îl bat a 2 oara și îmi da slay + ca ma amenință că îmi da ban știu ca o sa țineți cu el dar nu e prima data când face asa Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo):https://i.imgur.com/u29Ed7O.jpg
Purificator Postat Iunie 4, 2023 Postat Iunie 4, 2023 Extazy ti am zis ca din greșeală tu nu îți mai aduci aminte când îți dădeai mod neanunțat ca puteam sa ți fac și eu reclamație? Plus ca am martor pe roby când am zis ca din greșeală și mai dezgheață te la linte copillule
Purificator Postat Iunie 4, 2023 Postat Iunie 4, 2023 Și nu te mai ataca asa pentru un slay tu gândește te ce ai făcut pana acum de ai primit remove
Stas. Postat Iunie 4, 2023 Postat Iunie 4, 2023 Well din ce pot sa vad ai avut * intentia * sa i dai slay zicand ups :))) putin amuzant ce sa zic. Amenintatul cu ban ca te enerveaza nu e ceva ce trebuie spus la nici un player, sunt Pro cu aceasta acuzatie chit ca e Extazzy... cel putin 1x Warn sau 2x nimic mai mult nu este tocmai atat de grav. 2
Postări Recomandate