mosmin Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Numele tău : Cosmin Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Consider ca ajutorul meu asupra serverului s-a desfasurat prin activitatea intensa si prin invitarea prietenilor pe server. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As putea ajuta prin moderarea serverului fiind activ, sarind in ajutor fiecarui utilizator care intampina o problema. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Sunt recomandat de catre jayke, un fost admin de pe HNS (vechiul server de pe aceasta comunitate, face parte din old staff) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am citit tot regulamentul UniqueID : TcZE67CpoNY6ggIRPOrh9aDxmp8=
adelin- Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 De la mine ai un Contra! Nu te-am văzut niciodată on + ca primul tau topic este acesta! Bafta
Andrei ƒ Prince Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Pro ,nu te-am mai vazut ,merita o sansa ,vedem ce activitate faci dupa ce primesti (daca).
Global-Moderators dRama t i c a Posted June 2, 2023 Global-Moderators Posted June 2, 2023 Pro. Te așteptăm pe ts alături de noi.
.kNd. Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Pro, chiar dacă nu te am văzut, sper sa te văd mai des pe TS!!
Community Founders Bombo | ftw. Posted June 3, 2023 Community Founders Posted June 3, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.