Sari la conținut

[Știri IT] - Microsoft va adăuga suport nativ pentru controlul iluminării RGB în Windows 11


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

asd (1).jpg

Setările sunt destul de limitate, dar dacă așa arată la început nu cred că va dura prea mult până când vom vedea ceva mai multă libertate. Dacă ideea merge, producătorii ar putea să-și integreze softurile de control pentru periferice direct în interfața lui Windows 11, astfel am scăpa și de bloatware și programe intruzive precum Razer Synapse. Bine, ca să se întâmple asta ar fi nevoie și de opțiuni de control pentru DPI, polling rate, macro-uri și cam tot ce îți oferă un soft dedicat.

Windows 11 devine un sistem de operare foarte prietenos

Mi se pare o mișcare foarte deșteaptă din partea Microsoft. Adică da, e cool că primim update-uri de securitate în mod regulat regulat și că producătorul încearcă să mențină Windows 11 cât mai stabil și sigur, însă mi-ar plăcea să văd mai multe îmbunătățiri ale experienței de utilizare. Am primit în timp tab-uri în File Manager, interfețe grafice fresh pentru softuri vechi; tot felul de îmbunătățiri micuțe care nu îți sar în ochi din prima, însă ajugi să le apreciezi pe măsură ce îți folosești sistemul.

Acum nu mai rămâne să vedem decât modul în care vor fi implementate setările RGB în Windows 11 și ce producători se vor alătura inițiativei. Privesc chestia asta cu ochi buni însă, pentru că sunt multe companii de periferice bune care nu au o expertiză atât de vastă pe partea de software. Însă cu experiența pe domeniul software al unui gigant tech precum Microsoft, chiar cred că lucrurile s-ar putea schimba în bine.

SURSA

Editat de Tox1cMan>?
Modificare!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate