Sari la conținut

[Știri IT] - ASUS Vivobook S 14 OLED (S5404VA), un laptop foarte bun pentru muncă (review)


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

ckcoWuT.jpg

Care sunt atributele care fac un laptop pentru muncă să fie bun? Păi, evident, depinde de activitate, dar pentru vasta majoritate a corporatiștilor și nu numai, un laptop de muncă nu trebuie să fie cine știe ce OZN, trebuie doar să îndeplinească (foarte bine) câteva cerințe legate de ecran, tastatură, putere  de procesare și zgomot. Aș adăuga ca fiind relevante și autonomia și dimensiunile de gabarit, și în felul ăsta am acoperit nevoile a 90% din utilizatorii de laptopuri pentru muncă.

În acest review, o să studiez mai în detaliu un laptop din gama Vivobook S de la ASUS, adică tipul ăla de laptop pe care îl primești de la job dacă ești middle management sau mai sus. Modelul despre care voi vorbi este ASUS Vivobook S 14 OLED S5404VA, un dispozitiv care pare a bifa cele mai multe din criteriile de selecție de care am vorbit: ecran OLED, tastatură atent proiectată, procesoare puternice și o dimensiune care se pretează și activităților în deplasare.

Este ASUS Vivobook S 14 OLED o alegere bună pentru munca de birou? Are suficiente atuuri pentru a justifica prețul destul de piperat? Citește în continuare și vei afla.

SURSA

Editat de Tox1cMan>?
Modificare!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate