Sari la conținut

[Știri IT] - Firma de securitate cibernetică Jungle Disk se aventurează la sud de centrul orașului pentru noi birouri


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

Jungle Disk, o firmă de servicii de securitate cibernetică, își va muta birourile într-un fost restaurant din Southtown, pe care îl reamenajează pentru a avea zeci de panouri solare.

Compania, care s-a desprins din Rackspace în 2016, a devenit ceea ce se consideră a fi a doua cea mai mare companie privată de tehnologie din San Antonio după venituri anul trecut, când a făcut mai multe achiziții.

Bret Piatt, CEO-ul companiei, a spus că renovările spațiului au fost concepute cu sensibilități din epoca pandemiei, încercând să-i ademenească pe lucrătorii precauți să revină într-un mediu colaborativ, în persoană.

 

Cum arată următorul spațiu de birouri?Piatt a spus că a început conversația la companie. „Chiar și cu COVID-ul pe moarte și accesul la vaccinuri, oamenii încă nu vor să fie împachetate într-o sală de conferințe fără ferestre timp de două ore.”

Designul arhitecților Able City pune un accent puternic pe o terasă în aer liber, conectată la interior prin uși care vor rămâne deschise pe vreme bună. Piatt a spus că spațiul exterior ar putea fi activ timp de nouă luni pe an. Chiar și căldura verii ar putea fi îmblânzită cu umbră și ventilatoare.

Piatt a mai spus că proiectele clădirilor se potrivesc „cât de multe [panouri] solare am putut”. Panourile, care vor acoperi curtea exterioară, precum și acoperișul clădirii, merg alături de tavane înalte, amplasare naturală a ferestrelor, amenajări peisagistice și alte modele eficiente din punct de vedere energetic.

Ne-am gândit cum să facem energia clădirii durabilă și adecvată pentru această bucată de pământ”, a spus el.

Proprietatea, la colțul dintre West Drexel Avenue și South Presa Street, a fost anterior un restaurant mexican și se află lângă un magazin auto și un magazin de flori. Este, de asemenea, lângă două cafenele și o fabrică de bere, apropierea de care Piatt a spus că ar fi un plus pentru angajații Jungle Disk. „Oamenii noștri vor ca biroul să facă parte dintr-o comunitate”, a spus el.

Porthcawl-Office-Building-1-scaled.jpg?r

Înregistrările județene arată că proprietatea a fost achiziționată în februarie anul trecut de Porthcawl Holdings, firma de capital privat care a cumpărat Jungle Disk de la Rackspace în 2016 și care anul trecut a impulsionat extinderea acesteia. Proprietatea este zonată ca district industrial general.

Jungle Disk, despre care Piatt a spus că are 30-40 de angajați în San Antonio și 120 la nivel global, are sediul în prezent într-un spațiu de birouri de pe strada Soledad, în centrul orașului, aproximativ în cartierul tehnologic în curs de dezvoltare al orașului, un grup de întreprinderi tehnologice de-a lungul străzii Houston, care este acasă. la spațiul de lucru în comun Geekdom, Scaleworks și alte întreprinderi. Anul trecut, un partener la Dry Line, unul dintre susținătorii de capital privat al Jungle Disk, a declarat că firma de securitate cibernetică se va muta probabil într-un alt birou din districtul tehnologic.

Biroul planificat se află la aproximativ 2 mile cu mașina la sud de acel coridor. „Districtul nostru tehnologic este în creștere”, a spus Piatt. „În timp ce se simte mult la sud pentru San Antonio, este la o milă de la South Presa până la Hemisfair Park.”

David Heard, CEO-ul Tech Bloc, un grup de advocacy pentru sectorul tehnologic al orașului, care a împins de multă vreme pentru dezvoltarea unui coridor tehnologic dens, a spus că valoarea reală a acelui cartier din centrul orașului este ca un incubator pentru ca companiile să înceapă. Dar, pe măsură ce aceste întreprinderi cresc, a spus el, dorința de a deține proprietăți le va împinge în mod natural în Southtown și dincolo.

Heard a lăudat noul design al biroului ca un exemplu frumos al „dezvoltărilor variate pe care le vom obține pe măsură ce companiile de tehnologie vor crește și se maturizează”. El a spus că este un avantaj pentru sectorul tehnologic al orașului și că ar putea ajuta la atragerea și păstrarea talentelor din industrie în oraș.

Piatt a spus că, dacă construcția se desfășoară conform programului, angajații ar putea începe să lucreze la birou până la sfârșitul anului sau la începutul anului viitor.

 

SURSA: go4it.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate