DeagleLover Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Nume : Gabi Vârstă : 22 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a modera forumul Ce secțiune dorești spre moderare? : Furien Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : in primul rand,nu prea are cine sa se ocupe de aceasta sectiune in mare parte,iar in al doilea rand vreau sa ajut la dezvoltarea acesteia Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : sunt activ pe forum cu aproximatie undeva la 3-4 ore pe zi,depinde acum si de zi si de ce am de facut pe forum Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : orice grad este bine venit,acces la inchis topicuri,mutat topicuri,editat sa aiba. Ne am tot mutat comunitatea deea nu am cine stie ce postari pe forum. p.s.: am fondator fara ftp pe server deea vreau si acest acces pe forum,poate in curand chiar detinator pe server Poți intra pe teamspeak la ședințe? : da,dupa ora 16:00 sunt pe ts3 pana pe la 1 noaptea Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Salut, in primul rand pentru a modera categoria furien ai nevoie de acordul lui @Marius D. deoarece el este detinatotul serverului, Marius poate dau un reply la Forum Management sa iti adauge cineva gradul la Categoria serverului. Deci noi degeaba iti dam pro/contra daca Marius nu este deacord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeagleLover Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Salutare,eu am facut aceasta cerere in baza a ce mi a spus el,deoarece el nu imi poate da grad si sa fac o cerere Link to comment Share on other sites More sharing options...
# Marius D. Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ti am spus ca, pentru a modera o sectiunepe forum, nu cea de la furien, e nevoie de o cerere, sectiunea furien o modereaza decat detinatorii, pentru un grad de moderator/super-moderator faci o cerere aici, iti alegi o sectiune pe care doresti sa o moderezi si astepti verdictul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeagleLover Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Acum 6 minute, Marius D. a spus: Ti am spus ca, pentru a modera o sectiunepe forum, nu cea de la furien, e nevoie de o cerere, sectiunea furien o modereaza decat detinatorii, pentru un grad de moderator/super-moderator faci o cerere aici, iti alegi o sectiune pe care doresti sa o moderezi si astepti verdictul! Scuzele mele,am inteleg gresit,eram cam obosit cand mi ai zis tu :)) Atunci vreau moderator/moderator global la categoria generala,am vazut ca tot cautati staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
# Marius D. Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 18 minutes ago, DeagleLover said: Scuzele mele,am inteleg gresit,eram cam obosit cand mi ai zis tu :)) Atunci vreau moderator/moderator global la categoria generala,am vazut ca tot cautati staff Vorbesti cu administratia comunitatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 29 minutes ago, DeagleLover said: Scuzele mele,am inteleg gresit,eram cam obosit cand mi ai zis tu :)) Atunci vreau moderator/moderator global la categoria generala,am vazut ca tot cautati staff Din cate vad nu prea ai activitate la Categoria Generala. Din partea mea momentan ai un Contra, incearca sa faci activitate la categoria generala ca se poate si fara grad. Acum te rog sa astepti raspunsul unui fondator pentru a evita off-topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A L E X Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 nu ai activitatea necesara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Motivul il ai mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Respins . Majoritatea motivelor sunt mai sus . Daca nu merge "aia" merge "ailalta" . Nu ma intereseaza de unde vi sau cine te recomanda , activitatea la categoria pe care o doresti si vorbim peste 7 zile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.