ABOKAFFA Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 Nume : Martin` Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Vreau să fiu un forum bun și de ajutor Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Vreau să obțin o activitate și o secțiune, va fi o activitate și o secțiune bună Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?:da, dacă nu muncesc bine, va fi sfârșitul meu, dar dacă muncesc bine, voi fi în viață sau Nu știu Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am alte detalii scuze Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
adelin- Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 Contra! Primul tau continut este cerere de grad pe forum.
Elite Members RobertZzN. Postat Mai 16, 2023 Elite Members Postat Mai 16, 2023 Contra! Exista campanie recrutare staff! https://leaguecs.ro/forum/topic/72414-campanie-recrutare-staff/#comments
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Mai 16, 2023 Administrator Postat Mai 16, 2023 Nu cred ca este roman dupa cum a scris, dar contra, singurul tau post este aici.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.