Sari la conținut

[Fotbal] FCSB e aproape de câștigarea titlului, dar Gigi Becali nu renunță la ideea de a vinde echipa. „Am trei cumpărători!”


Ciudățel

Postări Recomandate

 

Cui-i-a-promis-Gigi-Becali-suma-de-10.000-de-lei-si-in-ce-conditii.-Latifundiarul-nu-se-teme-ca-ii-va-pierde-1024x683.jpg

Așa cum a promis după înfrângerea suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-1, Gigi Becali e hotărât să se retragă din fotbalul românesc, doar că a crescut prețul pentru echipă după ce s-a apropiat la un punct de Farul Constanța.

Chiar dacă FCSB este la un punct în spatele liderului Farul Constanța cu două etape înainte de finalul sezonului 2022-2023, Gigi Becali vrea să vândă clubul în continuare. După victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, latifundiarul din Pipera a anunțat că are trei persoane interesate să plătească cele 40 de milioane de euro pe care le solicită pentru club.

Dacă iau titlul o să vând echipa pe 40 de milioane. Eu nu mai vreau. 
Dacă am spus așa, atunci așa o să fac. Am 3 cumpărători”, a spus Gigi Becali 

După victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, FCSB a făcut 46 de puncte și s-a apropiat la un punct de liderul Farul Constanța. Trupa roș-albastră mai are de jucat în deplasare cu echipa lui Gică Hagi și pe Arena Națională cu Rapid.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate