Jump to content

[Fotbal] FCSB e aproape de câștigarea titlului, dar Gigi Becali nu renunță la ideea de a vinde echipa. „Am trei cumpărători!”

Ciudățel

Recommended Posts

Posted

Cui-i-a-promis-Gigi-Becali-suma-de-10.000-de-lei-si-in-ce-conditii.-Latifundiarul-nu-se-teme-ca-ii-va-pierde-1024x683.jpg

Așa cum a promis după înfrângerea suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-1, Gigi Becali e hotărât să se retragă din fotbalul românesc, doar că a crescut prețul pentru echipă după ce s-a apropiat la un punct de Farul Constanța.

Chiar dacă FCSB este la un punct în spatele liderului Farul Constanța cu două etape înainte de finalul sezonului 2022-2023, Gigi Becali vrea să vândă clubul în continuare. După victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, latifundiarul din Pipera a anunțat că are trei persoane interesate să plătească cele 40 de milioane de euro pe care le solicită pentru club.

Dacă iau titlul o să vând echipa pe 40 de milioane. Eu nu mai vreau. 
Dacă am spus așa, atunci așa o să fac. Am 3 cumpărători”, a spus Gigi Becali 

După victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, FCSB a făcut 46 de puncte și s-a apropiat la un punct de liderul Farul Constanța. Trupa roș-albastră mai are de jucat în deplasare cu echipa lui Gică Hagi și pe Arena Națională cu Rapid.

sursa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy