wick Postat Mai 14, 2023 Postat Mai 14, 2023 Nume : wick Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : sa readaugati member title Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : nu stiu daca ajuta sau nu, dar ar arata frumos, la fel ca acum 2 ani? idk, nu stiu cand s-a scos. aici aveti o poza cum ar arata member title
SharK. Postat Mai 14, 2023 Postat Mai 14, 2023 Acum 1 oră, WICK a spus: Nume : wick Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : sa readaugati member title Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : nu stiu daca ajuta sau nu, dar ar arata frumos, la fel ca acum 2 ani? idk, nu stiu cand s-a scos. aici aveti o poza cum ar arata member title Ai deja jos NUME IS PLAYING "FR.LEAGUECS.RO" e inutil member title cand ai ala.
wick Postat Mai 14, 2023 Autor Postat Mai 14, 2023 Acum 14 minute, SharK. a spus: Ai deja jos NUME IS PLAYING "FR.LEAGUECS.RO" e inutil member title cand ai ala. Se pare ca nu știi ce înseamnă member title, deasupra poate scrie orice text, nu neapărat serveru, exista member title dacă ne uitam la profil dar nu apare ca înainte direct, acela de jos nu se numește member title Cum adică sa fie inutil? :))) uitandu ma la restu de propuneri ce au fost făcute si ai lasat reply, nu o sa iau in calcul ca ai scris asa ceva, peste tot ai fost doar contra, GF.
Fondator John @ Anormalii Postat Mai 14, 2023 Fondator Postat Mai 14, 2023 Cred ca a mai fost o data propusa treaba asta si a fost respinsa din motive de "plugin indisponibil la licenta forumului" cred ... Voi cauta in arhiva sa vad exact subiectul. Nu vad cu ce ar ajuta comunitatea aceasta propunere . Contra.
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Mai 14, 2023 Administrator Postat Mai 14, 2023 Eu voi fi Pro, daca merge sa fie readaugat, mi se pare o idee buna .
wick Postat Mai 14, 2023 Autor Postat Mai 14, 2023 Pana la urma, se poate adauga doar membrilor ce detin servere in comunitate sau au facut ceva pentru comunitate (Includ gradele administrative, Premium s.a.m.d) Sau membrilor doar sa faca o cerere si se poate pune si lor arata bine inainte si de ce sa nu o rebagati
Fondator Ares Postat Mai 14, 2023 Fondator Postat Mai 14, 2023 Salutari, Ideea nu este rea & si eu sunt PRO sa readaugam Member Title. Dar, in trecut am avut & odata cu ultimele update-uri la versiunea IPB, am avut numai "buguri" la mai multe aplicatii pentru forum, precum si "Member TItle" Un timp am rezolvat problema, dar, tot aveam CRASH-uri la forum si am renuntat. Din pacate majoritatea aplicatiilor pentru forum, odata cu update ipb, nu au primit si ele un update mic, pentru a fi compatibile intre ele. Nu voi da la propunere, doar , poate pe viitor vom gasi o modalitate pentru a implementa pe forum aceasta propunere. Multumesc pentru intelegere !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.