Sari la conținut

cerere unban Ogrollo - [ ACCEPTATA ]

Postări Recomandate

Postat

Nick:

Nick-ul adminului care te-a banat: banana joe 

ID STEAM: STEAM_0:1:193935634

Motivul banului: ma jucam pe d2 si cand mi a dat slay admin ul sa ii dau link cu pozele facute de el nu mi s au facut pozele eu le dadeam cu mare placere ca am mai dat si ieri la guffy poate sa confirme si el ca nu am nimic si sunt curat, doar ca nu au fost salvate si nu inteleg de ce si asta nu prea ar trb sa fie vina mea si sa mi dea ban instant nici macar sa mi ceara un wg ceva, macar sa mi acorde a 2 a sansa ❤️

Data si ora ban-ului: pe la 22:00 nu imi arata in consola 

Dovada: https://imgur.com/a/ONbvlzJ

Postat

Daca Banana Joe a zis ca ti-a facut poze, asa a fost, niciodata nu a dat ban degeaba. Daca ti s-au salvat pozele odata, trebuie sa le ai si acum. Daca "nu" ti s-au salvat pozele a cui e problema, a mea? Vii cu pozele, primesti unban, simplu

Postat (editat)

da ma si e vina mea ca cs ul e prost si nu salveaza poate a fost vina de la sv sau conexiune putea sa mi faca un test wg sau ceva nu sa mi dea test instant si mai vrea si link cu pozele in 1m 2m da ce sunt avion si mai facea si misto ca nu am cs ul de pe steam ca de aia e sa imi cumpar si dupa nj ce ca nu am apucat sa fac ss ca omul meu da ban instant, si macar daca nu pot sa fac ceva in privinta banului pentru ca nu mi se pare corect sa primesc ban doar ca nu au fost salvate niste poze din cauza cs ului si pe nedrept

Editat de OGrollo
Vizitator
Postat

Iei un CS unde merg pozele . Ti-l recomand pe cel de aici de pe forum , il descarci de aici . Deocamdata ai unban . Si faceti bine si va obisnuiti, sa lasati IP-ul in cerere , ca nu toti vi-l putem ghici . T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate