Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume: Gabor [2]. Nick server: Gabor [3]. Varsta: 28 [4]. LeveL: 15 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]: Timpul jucat pe server: GameTracker.com : Player Page for Gabor.[7]. De ce doresti admin?: Doar pentru a pastra modul de joc fairplay in cazul incalcarii regulilor si a face timpul petrecut pe sv mai bun pentru jucatori.

Editat de Gabor
Postat

Contra: nu știi regulile pui saci peste lm, traci în sacii altora și respecta modelul de cerere plus ca ai editat cererea 

Postat

Imi place ca ai sarit peste intrebarea cu regulamentul 😂, de la mine ai Contra si nu doar pentru asta ci pentru ca esti 0 in activitate doar ce ai intrat pe sv astea 2 zile atat.

Postat

am loc de munca in 3 schimb si nu am timp in fiecare zi sa joc.

Postat (editat)

Salut, Gabor!

Cererea de admin nu este facuta in totalitate corect, in primul rand nu ai raspuns la intrebarea daca ai citit regulamentul, nu o vad deloc in cererea ta. Apoi la  orele jucate nu ai zis nici cate ore ai dar nici nu ai pus vreun link, poftim: https://www.gametracker.com/player/Gabor/zm.leaguecs.ro:27015/, acesta este linkul de la profilul tau, ai vreo 64 de ore. 

Eu te vad destul de rar pe server dar poti reveni cu o alta cerere facuta corect si daca iti maresti activitatea vei avea un pro de la mine :), momentan e contra.

Multumim pentru cerere si spor in toate!

Editat de Claudiusad
  • LCS PREMIUM
Postat (editat)

Respins.

Motivele sunt enumerate mai sus .

T/C

Editat de Dany97
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate