PoSeDaTuL Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 În această dimineață o avem invitată pe Maddy. Hai să o cunoaștem ! PoSeDaTuL: Bună seara dragă domnișoară ! Maddy: Bună seara PoSeDaTuL: Spune-mi te rog, care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Maddy: Ma numesc Andreea , am 17 ani și sunt din Năvodari PoSeDaTuL: Având în vedere că ai 17 ani și ești la liceu.. te-ai gândit ce dorești să faci pe viitor? Maddy: Nu m-am gandit așa departe... nu știu. PoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani? Maddy: În vacanță PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? Maddy: Probabil in Japonia să invăt despre traditiile si cultura lor PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferată? Maddy: Pizza PoSeDaTuL: Care este frica ta? Maddy: Singurătatea, să nu fiu băgată in seamă PoSeDaTuL: Descrie-te in câteva cuvinte Maddy: Nebună și copilăroasă PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti fac placere sa le vizionezi? Filmul preferat? Maddy: Nu prea mă uit la filme mai mult seriale/anime-uri și ca film aș alege probabil ceva Horror - Insidious PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Maddy: Mă trezesc dimineata mă duc să inot cand vin de la inot mă duc la liceu ajung seara acasă imi fac dus si ies afară sau intru pe calculator si mă joc sau mă uit la serial Acum incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? Maddy: Am căutat ceva nou si am găsit sv PoSeDaTuL: Ce părere ai despre organizarea comunității? Maddy: E o comunitate frumoasă cu oamenii buni PoSeDaTuL: Poti enumera câțiva prieteni din STAFF? Maddy: Cu cine ma inteleg bine este PoSeDaTuL și Semakka PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii LeaugueCs? Maddy: Vă doresc o seară faină și să ne auzim pe sv cu bine PoSeDaTuL: Cum ți s-a părut interviul? Maddy: Fain pentru prima dată PoSeDaTuL: Mă bucur că am avut ocazia să vorbim și mi-ai permis să te cunosc ! O seară faină Maddy: te pup faci o treabă faină, succes în continuare Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Maddy Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like"
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.