Sari la conținut

Cerere unban


SKeret

Postări Recomandate

Nume: N1co

Nickname: ^^^^_^_

LeveL: 24

IP: 86.7.64.167

SteamID: STEAM_0:1:602029952

Numele celui care te-a banat: Stas / Claudiusad

Motivul pentru care ai fost banat: Deci acum credeti pe cine vreti dar eu zic adevarul si numa adevarul aici n-are rost sa mint am 24 de ani ma joc cs 1.6 cand fumez iarba si Imi place mult server-ul asta ca e blana dar faza e ca sunt helperi d-astia care si-o iau in cap vede ca nu sunt admini superiori pe server si dupaia ei sunt smecheri face ei reguli noi care nu exista pe regulament ca ei sunt aparent owneri :D Si asta Claudiusad odata eram pe gbox si ma ascundeam intr-un loc bun am pus 30 de sacuri sa sparga zombi si dupaia Claudiusad si-o dat kill o mers spec s-o uitat pe mine si o vazut ca nu eram afara din mapa o vazut ca eram inauntru in saci Si dupaia mi-o dat slay si l-am intrebat ca de ce mi-ai dat slay el ma ignora si dupaia mi-am luat foc si l-am injurat si mi-o dat gag si dupaia mi-o dat ban ca nu o putut sa demostreze mie ca ce o facut nu era abuz.

Dovada(poza/demo/video): https://imgur.com/a/NqvVlEw

Alte mentiuni: Si dupaia uitati cum isi pune tovarasi lui sa-l protejeze in pozele de pe imgur pe domnul popica.

Editat de SKeret
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

   In primul rand, eu nu ti-am dat ban, Stas ti-a dat, asta ca sa clarificam de la inceput. Eu iti dadusem doar gag/slay/kick si in urmatoarele poze voi arata si de ce ti-am dat.

    Deci: ai primit nenumarate slay-uri si gag-uri urmate de kick pentru ca nu respectai regulile jocului. In link-ul de mai jos ti-am dat primul slay pentru ca pe mapa gbox, asteptai abilitatea (aveai zombie-ul care da cu pietre) si argumentul tau era ca daca astepti abilitatea si dai in frostyman, tot atac se numeste, ceea ce e total fals. trebuia sa dai abilitate si dupa sa ataci, nu sa astepti iar abilitatea. Ti-am explicat asta dar tu o tineai pe a ta si s-a terminat prin a ma injura.

Dovada 1: https://imgur.com/a/0gNZlLK

   Apoi, dupa ce ti s-a terminat gag-ul, ai injurat alt player si ai primit iar gag:  https://imgur.com/a/gYtipMY (dovada 2).  Ai primit si de la ceilalti admini gag dar din ce a zis Blaja ( ca de 1h injuri, se vede in al doilea link afirmatia asta), insemna ca degeaba primeai gag, tot nu intelegeai.

  In link-ul asta: https://imgur.com/a/KL8TsqI , cand cand eram spec pe tine, sunt sigur ca nu erai ascuns in pozele de care  zici tu mai sus, pentru ca mie imi aparea ca esti in aer, ca decor, ti-am dat slap si am vazut ca nu influenta si dupa a urmat slay-ul. Si dupa ce ai spamat de 1000 de ori in chat admini, chiar daca te am rugat sa nu mai spamezi, asta a fost raspunsul tau: https://imgur.com/a/DkS7lzm

  Ca un mic rezumat: banul a fost dat de adminul Stas, un ban pe drept, parerea mea.

P.S.: nu am pus pe nimeni sa ma protejeze, sunt doar aberatiile tale si degeaba zici ca iti place serverul daca injuri atat jucatori normali cat si admini + nu respecti regulile.

 

 

Editat de Claudiusad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stau sa ma targuiesc cu nimeni amice, insultele pe care le oferi nu mai sunt injuraturi normale sunt adresate ba catre playeri ba catre admini si o duci in extreme cu sfinti morti raniti si familie da? Din ce am observat mai aduci si blesteme ti am dat ban 2h sa te calmezi data viitoare iti dau permanent, ori te joci si ti vezi de treaba ta daca crezi ca adminul respectiv ti a dat slay degeaba/face abuz etc ai sectiune de reclamatii iar daca ai dreptate va suporta consecintele.

 Nu stau sa ma uit cum il injuri de mama si raniti pe un alt admin pe u@ si sa te dai victima chiar deloc nu mi pasa daca el nu a vrut sa ti dea si te a tinut in gaguri eu nu s la fel cand vad asemenea prostii ai luat ban si la revedere decat oameni ca tine pe sv mai bine, asa ca revizuieste ti limbajul si vezi ti de joc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate