# Marius D. Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Nume : Marius D. Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa ma implic cat mai mult in diferite proiecte. Ce secțiune dorești spre moderare? : Interviews Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? :Mai multe interviuri. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Activitatea mea pe forum este una amplă deoarece am si un server in comunitate si sunt nevoit sa o am, in rest trec prin tot continutul forumului cam de 2 ori pe zi Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Nimic Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Da! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoSeDaTuL Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 O să vorbesc cu oamenii , să iti ofere gradu de reporter si accesele. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.