Mario DC Postat Aprilie 3, 2023 Postat Aprilie 3, 2023 (editat) [1]. Nume:Mario [2]. Nick server:Mario DC [3]. Varsta:21 [4]. LeveL:20 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]:135 [6]. Ai citit regulamentul?:“Zm#LeagueCS” [7]. De ce doresti admin?:Am avut grad pe server dar din cauza neactivitatii l-am pierdut.Sunt momente cand nu sunt admini pe server si playerii mai calca stramb , bineînteles imi doresc admin pentru a ajuta serverul la un joc cat mai ok. Editat Aprilie 3, 2023 de Mario DC
Stas. Postat Aprilie 3, 2023 Postat Aprilie 3, 2023 Contra. E belea cu regulamentul ala dureaza mult sa fie citit ik.
xXT4iP4nUXx Postat Aprilie 4, 2023 Postat Aprilie 4, 2023 Contra, chiar daca ai citit in cele din urma regulamentul nu cred ca e corect sa editezi cererea, era mult mai bine sa il fi citit de prima data, daca nu reusesti cu cererea asta te asteptam bucurosi sa revii cu o noua cerere peste 2 saptamani
Claudiusad Postat Aprilie 4, 2023 Postat Aprilie 4, 2023 PRO! Il cunosc pe Mario, este un admin vechi si a fost activ pe server, isi facea treaba. Merita sa-l avem iarasi printre noi in staff.
Dorin gabriel Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 CONTRA te rog sa citești regulamentul mai bine, Și nu vad motivul editări
Mario DC Postat Aprilie 5, 2023 Autor Postat Aprilie 5, 2023 Acum 15 ore, Dorin gabriel a spus: CONTRA te rog sa citești regulamentul mai bine, Și nu vad motivul editări Pentru ce sa citesc regulamentul mai bine daca il stiu?
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Aprilie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Aprilie 5, 2023 Acceptat ! Mario DC a mai fost admin la noi , cand a avut admin nu am avut "cuvantul cheie" pe regulament. T/C 1
Postări Recomandate