Stas. Postat Martie 30, 2023 Postat Martie 30, 2023 As avea cateva propuneri care cred eu ca pot fi luate in considerare: 1. Reducerea numarului de saci pe care i poti lua PER runda din 10 in 5 * desigur si reducerea costului acestora* (in 2-3 runde deja esti stack at si nici un ZM nu te mai poate omora iar unii playeri chiar se oftica pe spamarea sacilor si rezulta in iesirea acestora de pe server) personal nu prea folosesc saci dar din ce am vazut multi playeri (incepatori) tind sa iasa din cauza spamului de saci, iar 10 pe runda e mult prea mult. 2. Schimbarea mainilor de la ZM Smoker in cele originale: Maini smoker (nu ajuta cu nimic dar e placut vizual) 3. Schimbarea mainilor de la ZM Ghost in cele originale: Maini Ghost (nu ajuta cu nimic dar e placut vizual) 4. Schimbarea skinurilor de pe M4 & Ak47 (modelele sunt lame si nasoale + CS:GO) pot fi puse ceva mai calumea si mai placut pentru playeri. 5. Mutarea unor clase de ZM mai low lv precum Boomer care este inutil pt level ul lui 6. Rework / Update la questurile KILL Survivor / KILL Nemesis - Rewardul este prea MIC ba chiar extrem de MIC si questul in sine exagerat de * greu * de facut. 7. Adaugare questuri noi sau progres la cele actuale ( Playerii cu lv mai mare nu beneficiaza deloc de aceste questuri acele Credite oferite sunt o nimica toata ) 8. Rework / Update la cererea de CREDITE pentru Lv UP - devine exagerat + se pot adauga alte clase de ZM / Human costul fiind mai accesiv. 9. Adaugare alte abilitati la clase HUMAN cum este Q - Runner : Ex: Q - Fire Style (Da foc zm ului) / Q - Frost ( Ingheata ZM ) sunt niste exemple doar dar ar merge. 10. Adaugare iteme noi pentru VIP (ZM) - recent s a adaugat HP care este ok dar zic ca ar mai merge cv iteme in aceasta categorie 11. Adaugare arme noi in M2 (toti playerii) avand in vedere ca s a scos M16 ar putea fi adaugate niste arme noi cum este HK ( decenta ). 12. Reducerea sansei la MOD (Frost/Firy/Survivor) este mult prea de tot - am prins harta in care au fost 5 moduri unu dupa altu si este foarte enervant sa stai jumatate de harta ZM asteptand sa fii omorat 13. Plague/Swarm/Multiple (moduri) sa fie de 2-3 ori per HARTA. ( imbunatateste gameplay ul si nu se termina runda cand este primul ZM un incepator *low level* ) de asemea la V.I.P free rundele se termina mult prea aiurea din cauza unei singure infectii si nu ai parte de joc. Astept si parerile voastre. Citează
Swarm Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 (editat) On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: 2. Schimbarea mainilor de la ZM Smoker in cele originale: Maini smoker (nu ajuta cu nimic dar e placut vizual) 3. Schimbarea mainilor de la ZM Ghost in cele originale: Maini Ghost (nu ajuta cu nimic dar e placut vizual) Mainile de la ZM nu cred ca or sa fie schimbate pentru ca server-ul deja este incarcat cu destul de multe resurse. In rest majoritatea propunerilor facute sunt bune, sunt de acord cu ele. Acum depinde si de @XenonOne sau @cLick si de decizia acestora. On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: 1. Reducerea numarului de saci pe care i poti lua PER runda din 10 in 5 * desigur si reducerea costului acestora* (in 2-3 runde deja esti stack at si nici un ZM nu te mai poate omora iar unii playeri chiar se oftica pe spamarea sacilor si rezulta in iesirea acestora de pe server) personal nu prea folosesc saci dar din ce am vazut multi playeri (incepatori) tind sa iasa din cauza spamului de saci, iar 10 pe runda e mult prea mult. Asta intradevar influenteaza server-ul extrem de mult, intr-un mod negativ. Am observat si eu ca foarte multi playeri noi ce intra pe server ies dupa un anumit timp, deoarece pur si simplu nu au ce face contra celor de level mai mare. On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: 12. Reducerea sansei la MOD (Frost/Firy/Survivor) este mult prea de tot - am prins harta in care au fost 5 moduri unu dupa altu si este foarte enervant sa stai jumatate de harta ZM asteptand sa fii omorat Si asta este o problema mare, modurile sunt extrem de frecvente (altii primind si de doua ori) si cei ce nu apuca niciun mod intr-o mapa, se vor plictisi si vor iesii. Pe langa asta nu cred ca ii place nimanui sa stea ZM o harta intreaga, devine plictisitor. On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: 7. Adaugare questuri noi sau progres la cele actuale ( Playerii cu lv mai mare nu beneficiaza deloc de aceste questuri acele Credite oferite sunt o nimica toata ) Din nou, este foarte important ca playerii sa aiba questuri ce ajuta la progres, deoarece asta ii tine pe server, interesul de a termina questul pentru a primii premiul de final. On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: Adaugare alte abilitati la clase HUMAN cum este Q - Runner : Ex: Q - Fire Style (Da foc zm ului) / Q - Frost ( Ingheata ZM ) sunt niste exemple doar dar ar merge. A mai fost discutata ideea asta, este important sa aiba si clasele de human abilitiati precum clasele de ZM, intradevar nu cine stie ce abilitati pentru ca asa ar devenii foarte nebalansat. Fiecare mica schimbare conteaza foarte mult la tinerea playerilor pe server, in felul asta playerii au un interes pentru care sa joace in continuare. On 31/03/2023 at 01:13, Stas-.- said: 10. Adaugare iteme noi pentru VIP (ZM) - recent s a adaugat HP care este ok dar zic ca ar mai merge cv iteme in aceasta categorie 11. Adaugare arme noi in M2 (toti playerii) avand in vedere ca s a scos M16 ar putea fi adaugate niste arme noi cum este HK ( decenta ). Sunt destul de sigur ca se vor adauga arme noi, desi problema este ca daca se adauga prea multe, la un moment dat o sa devina foarte nebalansat fata de ZM. Editat Aprilie 2, 2023 de Swarm Citează
Claudiusad Postat Aprilie 16, 2023 Postat Aprilie 16, 2023 PRO pentru reducerea numarului de saci, dupa 3 runde deja poti avea 30 de saci si e cam exagerat, mai ales la un mod precum swarm. PRO pentru schimbarea mainilor la smoker, arata destul de bine. PRO pentru reducerea numarului de moduri precum frostyman/firyman PRO pentru quest-uri noi! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.