Sari la conținut

[Stiri Mondene] Finala America Express 2023


InferNal

Postări Recomandate

După o aventură plină de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului America Express , a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.
Traseul de pe Drumul Aurului a ajuns la final. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Nelu Cortea și Cătălin bordea sunt cele două echipe care au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro. La finalul celei de-a 41-a ediții, Irina Fodor a dezvăluit cine pleacă acasă cu trofeul America Express 2023.

 

Drumul către India Catalina, punctul de întâlnire final, a fost unul plin de emoții, de trăiri intense, de sentimente amestecate și de teamă.

Ultima proba din sezon,a fost cand cineva le-a înmânat o tabletă cu o hartă, cu un punct ce a început să se miște și care trebuia urmărit. Suiți în mașini, concurenții din cele două echipe care au sperat să câștige finala America Express 2023 au urmărit punctul de pe hartă, însă misiunea n-a fost deloc una ușoară. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au descoperit că punctul, era, de fapt, o tânără într-o caleașcă. Aceasta le-a oferit indiciul către locul în care se afla Irina Fodor.
Cu ultimele puteri, cele două echipe din finala America Express 2023 au alergat către castelul San Felipe, acolo unde Irina Fodor i-a primit cu brațele deschise și cu o petrecere în cinstea lor. Primii care au reușit să ajungă au fost băieții.
                                                                                        stage10day4-20220718-23074891-glzgt3hc.j
Sursa : Click aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate