Sari la conținut

Propunere Radio leaguecs


Victor2k

Postări Recomandate

Nume : Victor2k

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sugestia/propunerea mea este infintarea unui radio pentru leaguecs, mai exact oferirea informatiilor pe timp real printr-un sistem vocal pentru ca toti membrii comunitatii sa fie la curent cu absolut totul. Concursuri legate de servere, premii, giveaway`uriile streameriilor, modificariile aduse serverelor de pe comunitate sau modificari aduse forumului, noi interviuri si cand vor fi acestea postate sau chiar difuzate la radio LeagueCS si multe altele.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Multi oameni nu isi fac conturi pe forum de lene sa citeasca sau sa treaca prin toate forumarele/etc de aceea eu cred ca ar ajuta comunitatea sa isi tina la curent toti  membrii oferiindu-le informatiile in timp real printr-un mod mai placut lor si mai usor. Ascultand radio LeagueCS in timp ce te joci, poate fi o placere. Primesti informatiile noi fara sa fi nevoit sa te opresti din joc sau sa stai sa citesti 10 topic`uri plictisitoare ( pentru unii). Mai asculti o melodie/doua printre aceste informatii relaxandu-te pe comunitate. As putea scrie toata ziua despre cum ar ajuta insa ma voi opri aici momentan.

 

Ramane la aprecierea voastra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CONTRA , nu mi se pare ca ar aduce un plus pentru comunitate, majoritatea oameniilor care intra pe ts stau m-ai mult sa vorbeasca despre joc, sau doar sa stea la o simpla vorba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra:
Ideea este interesanta,dar din pacate nu isi are rostul la noi! Mizam mult pe view-urile topicurilor, un rezumat al postarilor noastre pe forum trasnformate in buletine de stiri , nu ne avantajeaza nicidecum !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propunere inutila. In afară ca trebuie o persoana sa îți prezinte toate noutățile apărute pe forum și mult timp liber, topic-urile pe care tu le numești plictisitoare noua ne aduc vizitatori noi în fiecare zi și membrii.

Primesti informatiile noi fara sa fi nevoit sa te opresti din joc sau sa stai sa citesti 10 topic`uri plictisitoare. 

Dacă sunt plictisitoare sa le citești vor fi plictisitoare de asemenea să le asculți, ca idee. 

Iar pe final.. Cititul face bine la creier,dezvolta vocabularul și reduce depresia, perfecționează comunicarea și îmbunătățește memoria. 

Topic closed. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate