te-n_cing Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Salut dragi colegi , in acest topic va rog sa va exprimati parerile PRO / CONTRA despre server , cat si sa veniti cu noi sugestii pentru imbunatatirea serverului. Orice idee este binevenita si va fi analizata alaturi de voi Serverul PREDATOR.LEAGUECS.RO va multumeste pentru atentie si ajutor . Citează
N-Aud Postat Aprilie 8, 2023 Postat Aprilie 8, 2023 Am o parere contra la server. De fiecare data cand este o harta cu ostatici lumea pune lasere la ostatici sa faca killuri si sa pice server-ul cel putin pe cs_assault cand am intrat am luat si crash. Citează
te-n_cing Postat Aprilie 9, 2023 Autor Postat Aprilie 9, 2023 La decizia voastra pot pune plugin sa scoatem osteteci de pe harta, alta solutie cu laserere nu este. Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Mai 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Mai 5, 2023 PROPUN adaugarea pluginului RTV pentru schimbarea harti ! Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Iunie 3, 2023 LCS PREMIUM Postat Iunie 3, 2023 On 05/05/2023 at 23:08, Rusu Radu said: PROPUN adaugarea pluginului RTV pentru schimbarea harti ! UP* Citează
CrAzY Postat Iunie 4, 2023 Postat Iunie 4, 2023 Propun o comanda de genul /transfer predator NUME sau doar /transfer NUME. Ce sa faca comanda asta? de ex eu iau predator si nu vreau sa fiu predator sau l-am luat din greseala si transfer predatorul altui player, fie el cu mine in echipa sau nu. 2 Citează
te-n_cing Postat Iunie 4, 2023 Autor Postat Iunie 4, 2023 amx_t amx_ct amx_spec comenzi in consola s-au comenzi in chat /t /ct /spec hmm 1 Citează
Stely Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Salut, Propun adaugarea sistemului de restrictie pentru cei ce urca pe harta(cel putin pentru de_dust2x2,de_dust2). Adica sa se aplice o limita si daca se depaseste sa ii dea kill(slay) automat. 1 Citează
DRaKu-ak47 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Salut Stely. sunt servere care au "perete" si nu te lasa sa te urci pe harta Citează
Stely Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 Sau perete, dar perete inseamna modificarea manuala a hartilor. Plugin-ul e un avantaj spun eu Citează
Abdenather Postat Februarie 13, 2024 Postat Februarie 13, 2024 (editat) Salut. As avea o sugestie pentru cand cineva este predator pentru unele harti! 1. De_romania= https://imgur.com/a/sTf5uZ1 2. de_dust2_3x4= https://imgur.com/a/Ia9CIhX 3. Awp_bucuresti= https://imgur.com/a/OjXXaXl Pe aceste harti cine se face predator si daca ei se ascund acolo predatorul nu are nici 0,01% sanse sa intre, dapai sa atace. pe awp_bucuresti, au pus cate 2 wc uri la intrare in baza, fara lasere, ca sa nu poata intra predatorul. Eu stiu ca predatorul este obligat sa atace orice ar fi, ca castiga sau moare, dar mi se pare corect sa ii lasam o "sansa" sa atace. nu zic de lasere, zic de spatiile unde nu ai nicio sansa sa intri tu ca predator. PS: propunerea mea este ca astia care ingreuneaza predatoru sa atace sa primeasca slay! pe awp_bucuresti, in momentul ala eu eram predator si unu din echipa mea a colaborat cu echipa adversa sa puna cate 2 wc uri la intrare in baza ca eu sa nu pot intra, nu sa atac! Editat Februarie 14, 2024 de Abdenather Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Februarie 28, 2024 LCS PREMIUM Postat Februarie 28, 2024 La 05.05.2023 la 22:08, Rusu Radu a spus: PROPUN adaugarea pluginului RTV pentru schimbarea harti ! Propun adaugarea pluginului RTV pe server ! Citează
te-n_cing Postat Februarie 28, 2024 Autor Postat Februarie 28, 2024 (editat) Ne cerem scuze dar nu vom mai adauga plugine care nu isi au rostul! Mumim de intelegere. Editat Februarie 28, 2024 de te-n_cing 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.