te-n_cing Postat Februarie 23 Autor Postat Februarie 23 Acum 7 ore, devylinn @ LCS a spus: Rezolvat...la zona adminilor am modificat doar pe varianta in engleza in ''Admin's only'' Si zona adminilor sa fie modificat în Admin’s Only Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Februarie 23 Administrator Postat Februarie 23 Acum 5 minute, te-n_cing a spus: Si zona adminilor sa fie modificat în Admin’s Only Era modificat pe varianta in engleza.....ti-am si spus...trebuia doar sa iti setezi forumu-ul pe engleza, dar ti-am pus si pe romana la fel acum. Citează
te-n_cing Postat Februarie 23 Autor Postat Februarie 23 (editat) Acum 12 minute, devylinn @ LCS a spus: Era modificat pe varianta in engleza.....ti-am si spus...trebuia doar sa iti setezi forumu-ul pe engleza, dar ti-am pus si pe romana la fel acum. Am inteles categoria Concursuri se poate muta sa fie bagata in Anunturi Administrative mersi Editat Februarie 23 de te-n_cing Citează
te-n_cing Postat Februarie 23 Autor Postat Februarie 23 (editat) Acum 8 ore, X-Tream a spus: Rezolvat. poti sa scoti sa nu apara sub Anunturi Administrative Concursuri si doar in categorie Editat Februarie 23 de te-n_cing Citează
Fondator X-Tream Postat Februarie 23 Fondator Postat Februarie 23 Acum 22 minute, te-n_cing a spus: poti sa scoti sa nu apara sub Anunturi Administrative Concursuri si doar in categorie Din cate imi dau eu seama, nu. Pentru ca in interiorul categoriei "anunturi administrative" poti posta doar topic-uri. 1 Citează
te-n_cing Postat Februarie 25 Autor Postat Februarie 25 Doresc scoaterea De ce am da ban? din Admin’s Only mutata dupa Cereri UnBan mersi Citează
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Acum 19 minute, te-n_cing a spus: Doresc scoaterea De ce am da ban? din Admin’s Only mutata dupa Cereri UnBan mersi Rezolvat. Citează
te-n_cing Postat Februarie 25 Autor Postat Februarie 25 Acum 1 minut, RĂDUCU a spus: Rezolvat. Scoate parola de la categoria De ce am dat ban si sa fie parola la Admins Only Citează
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Acum 1 minut, te-n_cing a spus: Scoate parola de la categoria De ce am dat ban si sa fie parola la Admins Only Lasă-mi parola în privat și considerăm ca și rezolvat. Citează
te-n_cing Postat Martie 12 Autor Postat Martie 12 Salut, doresc schimbare de nume sub banner la reflex@leaguecs cum il are si jos cred ca si-a schimbat numele si sa fie fara virgula (specific sub banner) Citează
Administrator RĂDUCU Postat Martie 12 Administrator Postat Martie 12 1 oră în urmă, te-n_cing a spus: Salut, doresc schimbare de nume sub banner la reflex@leaguecs cum il are si jos cred ca si-a schimbat numele si sa fie fara virgula (specific sub banner) Salut, rezolvat. Citează
te-n_cing Postat Vineri la 19:42 Autor Postat Vineri la 19:42 Am observat ca banner-ul gametracker s-a blocat pe un jucator care este problema? Citează
Administrator b o m b o N e l e;x Postat Vineri la 23:36 Administrator Postat Vineri la 23:36 Acum 3 ore, te-n_cing a spus: Am observat ca banner-ul gametracker s-a blocat pe un jucator care este problema? Se va remedia cat mai repede posibil. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.