Mr.Smuty Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 Nume reclamant: Mr.Smuty Nume admin reclamat:Mrspade si Bec si blaja Motiv: nu si fac treaba ei au playeri cu lm lung si se joaca nu baga pe nimeni in seama si dupa ce vede ca insist ma mai ia si cu "am altele de facut " (vorbele lu spade)pai dc mai ai admin daca nu te ocupi frt smr eu. eu intru sa ma joc si nu e prima data cand spade face asa, in loc sa admineze el e ocupat sa joace si sa nu bage de seama, erau 3 cu lm lung si doar 1 din ei a spus "scoate lm" si pe playerul ala il durea undeva de avertisemtul lui, eu stiu ca se da avertisment si daca nu intelege slay, dar ei n-au nici o treaba cu adminu..... Si la fel nu se rezolva nimic, prima data am zis sa nu fac reclamtie,dar deja e a nush cata oara cand le zic si ei nu-si fac treaba de data asta sper ca veti lua masuri.... cum ati promis si turele trecute Durata Ban (Daca este cazul):nu e cazu Dovada(video/poza/demo): poza nu pun ca nu stau sa umplu aici cu screenshot-uri sunt loguri si se poate vede
bec.,; Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 (editat) Postez eu primul. Blaja i-a dat remove LM celui care il avea si i-a atentionat. Ce voiai sa le faca, sa le dea ban din prima? Mr Spade era ocupat cu votul pentru harta. Fiecare admin( mai putin eu ) din cei activi facea cate ceva. Editat Martie 24, 2023 de bec.,;
MrSpade Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 1. Tocmai a spus bec ce făceam. 2. Plus de asta, vorbeam la telefon cu un cadru militar, a avut loc un incident cu un coleg de-al meu, nu intru mai mult în detalii, consider că nu este cazul. Dacă ai observat, nu jucam, stăteam pe loc. Poate tu ești mai liber decât mine, aplică și tu pentru admin și arată cât de bun ești dacă te tot dai așa mai presus. Încercam să fiu atent în mai multe părți în același timp. Cu asta închei aici, nu știu ce alte explicații îți mai pot oferi.
Mr.Smuty Postat Martie 24, 2023 Autor Postat Martie 24, 2023 Se vede ca nu ati fost admini in viata voastra tu ca admin si singur poti fi atent la 10 playeri, daca va e greu cu admini faceti cere sa nu-l mai aveti daca considerati ca faceti prea mult, voi aveati treaba cu jucatul nu cu adminatul si nu e prima data, daca stau sa caut toate mesajele pe joc cu cat am zis de lm lung doar de pe 4 harti strabg 15-20 de ss-uri, lasati-o asa ca mereu e la fel,unii din voi nu merita sa fie admin ca nu stiti sava faceti treaba, toți înțelegem ca aveți și alta treaba inafara de sv,dar dacă "ai alte treburi" numai fi admin, cum alții pot face și munca și admirat și jucat și tot și alții nu, va invata eu dacă vreți cum sa adminati, nu e prima data când nu va ocupați mai ziceam daca era prima data,dar nu e prima data e a nush cata oara când va anunț "lm lung" ala iese cu saci din ascunzatoare" "ala are saci cu lm" și nimic sănătate
MrSpade Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 Tu nu înțelegi un lucru. Atunci când tu-mi zici că unul are lm lung sau că altul iese cu sacii, nu pot aplica direct sancțiunea, ci trebuie să verific și eu mai întâi, ceea ce și fac.
cLick Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 Reclamatia fara dovezi este inutila. Ca si o paranteza, pentru adminii care nu isi fac treaba vor primi downgrade/Remove. t/c
Postări Recomandate