Administrator RĂDUCU Postat Luni la 22:04 Administrator Postat Luni la 22:04 Acum 6 minute, Red # a spus: Adaugare link invite Discord, ca prima sectiune : https://discord.gg/CyWE8bEQZW Rezolvat. 1 Citează
Red # Postat Luni la 22:13 Postat Luni la 22:13 Greseala mea, am uitat sa mentionez. Cand ai timp, modifica titlul in "Server Discord", iar descrierea in "Apasa aici pentru a te alatura" ( banuiesc ca exista si versiunea pentru site-ul in engleza, acolo poti pune respectivele traduceri ). Citează
Administrator b o m b o N e l e;x Postat Luni la 22:22 Administrator Postat Luni la 22:22 Acum 8 minute, Red # a spus: Greseala mea, am uitat sa mentionez. Cand ai timp, modifica titlul in "Server Discord", iar descrierea in "Apasa aici pentru a te alatura" ( banuiesc ca exista si versiunea pentru site-ul in engleza, acolo poti pune respectivele traduceri ). Done. Lași reply dacă mai trebuie ceva. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.