LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat Martie 16, 2023 LCS PREMIUM Postat Martie 16, 2023 Numele tău : Adelin Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu ce am putut Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce o sa pot Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Casper @Sebastian@Tavvy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la suport , si la query si la Bombo :)))) UniqueID : B7jqKZ92E4M+L688kGv5+Xk2oT4=
LCS PREMIUM Tavvy Postat Martie 16, 2023 LCS PREMIUM Postat Martie 16, 2023 Singurul pentru care dau la o cerere! Presedinte de bloc te vreau!
Fondator Ares Postat Martie 17, 2023 Fondator Postat Martie 17, 2023 Nu prea te cunosc, dar avand in vedere parerea colegilor mei, iti voi da PS: Noroc iepure
Fondator X-Tream Postat Martie 17, 2023 Fondator Postat Martie 17, 2023 Nici eu nu te prea cunosc, dar am auzit ca ai vrajeala multa, carisma, etc. Deci, ai si de la mine un
LCS PREMIUM jEko Postat Martie 17, 2023 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2023 te astept pe ts3 pentru acces. Esti ultima sansa care ti se ofera in acest proiect.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.