p3rv3rs Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Nume reclamant: p3rv3rs1 Nume admin reclamat: Dorian Motiv: Schimbare clasa de zm in aceeasi runda + nesimtire Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/Mq4YTio Eram ultimul om, il omor pe Dorian (el fiind clasa Crow), se vede in poza cum foloseste /xpmenu ca sa isi schimbe clasa, isi da respawn si vine si ma omoara cu zombie-ul dummy si cand il intreb de ce a facut asta imi zice: "ai dovada?" 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dorin gabriel Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 1 la mana ma uitam sa vad de cât ap mai am nevoie sa dau up și 2 nu înțeleg ce dovedește acel ss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ExtazzYy Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Sunt de acord cu pervers de data asta în regulament scrie clar ca nai voie sa schimbi clasa de zm deci dorian ar merita un warn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dorin gabriel Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 As dori sa vi și cu o dovada ,dacă ești de acord cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
p3rv3rs Postat Martie 16, 2023 Autor Share Postat Martie 16, 2023 E de ajuns dovada asta doriane, in plus mai vin si cu urmatoarele acuzatii De ce intri pe alte conturi, incalci regulamentul si dupa intri pe Dorian si imi zici ca nu prea stiu sa adminez, asa de important te crezi?? https://imgur.com/a/tGYjQ5T - acelasi STEAM ID Lui de ce ii dai ban aiurea?? https://imgur.com/a/CBABLO6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
p3rv3rs Postat Martie 16, 2023 Autor Share Postat Martie 16, 2023 Daca ai gresit si stii ca ai gresit, macar recunoaste-ti greseala si asuma-ti nu mai veni cu minciuni si prostii aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dorin gabriel Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Am spus-o și pe sv de ce iam dat ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 - Poate a schimbat odata clasa, nu repetat in mod abuziv, dar cum ți-am mai zis dacă întâmpini probleme minore cu staff-ul sau chiar cu serverul, ne poți contacta oricând pe noi (Managerii/Deținătorii). - Mai tare am vrut sa discut despre comportamentul tau față de staff. Trebuie sa avem puțin respect unul față de celălalt, mai ales ca ești nou in staff și cu gradul mai mic decat Dorian. Sper ca am fost înțeles bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
p3rv3rs Postat Martie 16, 2023 Autor Share Postat Martie 16, 2023 (editat) Draga Metra -Atat timp cat moare, isi schimba clasa, isi da respawn si vine si ma omoara consider ca e abuz de functie -Nu cred ca e mai grav faptul ca am spus eu pe chat-ul adminilor "ce plm faci?" decat abuzul de functie pe care l-a facut Dorian, banul acordat aiurea si faptul ca a intrat pe alt cont sa incalce regulamentul Editat Martie 16, 2023 de p3rv3rs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Martie 16, 2023 Share Postat Martie 16, 2023 Acum 41 minute, Metra a spus: - Poate a schimbat odata clasa, nu repetat in mod abuziv, dar cum ți-am mai zis dacă întâmpini probleme minore cu staff-ul sau chiar cu serverul, ne poți contacta oricând pe noi (Managerii/Deținătorii). - Mai tare am vrut sa discut despre comportamentul tau față de staff. Trebuie sa avem puțin respect unul față de celălalt, mai ales ca ești nou in staff și cu gradul mai mic decat Dorian. Sper ca am fost înțeles bine. Revizuieste-ti comportamentul pervers. +1 warn fiecare. T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate