Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 4, 2023 Administrator Postat Martie 4, 2023 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @eagleZX! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @eagleZX! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Junior Moderator - eagleZX: Salut , multumesc pentru invitatie. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator - eagleZX: Ma numesc Madalin , am 17 ani si locuiesc in Pascani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator - eagleZX: Imi place sa imi ocup timpul liber cu orice activitate care ma face fericit , de obicei sa stau la calculator si sa joc fotbal. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce abilitate ai vrea să stăpâneșți? Junior Moderator - eagleZX: As dori abilitatea de a ma descurca chiar si in cele mai critice momente. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Junior Moderator - eagleZX: Hmmm , greu de spus , nu sunt genul de persoana sa calatoresc foarte mult , dar mi-a placut foarte mult in Hamburg , Germania. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai grea lecție pe care ai învățat-o? Junior Moderator - eagleZX: Sa nu dau cu piciorul la ce am , am invatat sa ma multumesc cu ce am pentru ca sunt multi care ar vrea sa aibe ce am eu si nu pot avea din diferite motive. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Junior Moderator - eagleZX: Toata lumea sa fie mai intelegatoare din orice punct de vedere. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Junior Moderator - eagleZX: Stilul de viata , am un stil de viata destul de prost , adica mancam orice prostie si am inceput sa am ceva probleme de sanatate , dar usor usor o sa am un stil de viata mai sanatos. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cartea/ filmul tău preferat și de ce îți place atât de mult? Junior Moderator - eagleZX: Si aici este greu de ales , mi-a placut foarte mult The Walking Dead cat si All of us are dead. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? Junior Moderator - eagleZX: 1. Sa imi traiasca persoanele cele dragi infinit. 2. Sa imi implinesc planul facut inca de cand eram mic , de a fi la casa mea in Germania. 3. Sa pot ajuta orice persoana. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Îți mai aduci aminte care este momentul în care ai fost cel mai fericit? Junior Moderator - eagleZX: Nu pot sa mentionez doar unul , nuntile fratilor mei mai mari. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Crezi în destin? Junior Moderator - eagleZX: Da , dar el este foarte mult influentat de modul cum te dezvolti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare frică a ta? Junior Moderator - eagleZX: Nu am o anumita fobie de care sa imi fie frica daca la asta ai vrut sa te referi , dar cea mai mare frica este sa mor intr-un mod nasol gen inec/asfixiat. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Junior Moderator - eagleZX: Desigur. LUME VIRTUALA - @eagleZX Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Junior Moderator - eagleZX: Deobicei eu am o problema in alegerea numelui in lumea virtuala , vazusem intr-o zi un documentar despre animalele salbatice si acolo era prezentat un vultur iar de aici mi-a si venit ideea de eagle , cat despre ZX am un grup de prieteni care folosim acest ZX la finalul numelui. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Junior Moderator - eagleZX: Toate serverele de pe aceasta comunitate sunt faine in felul lor , nu vreau sa fiu narcisist si sa-mi aleg doar serverul meu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Junior Moderator - eagleZX: Desigur @Alexandru06 @ LCS @X-Tream @Casper si multi altii. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Junior Moderator - eagleZX: Ce pot zice atat timp cat fac si eu parte din ea. Aici pe leaguecs am intalnit una din cele mai bune comunitati pe care am fost "admin" deoarece daca ai o problema ceilalti vor incerca sa te ajute si am vazut ca oamenii de aici sunt foarte de treaba si draguti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? Junior Moderator - eagleZX: FIFA ; Rocket League ; CS (1.6 ; GO) si in mare parte jocurile FPS Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a facut sa intrii in Staff-ul de pe forum? Junior Moderator - eagleZX: Mi-a placut sa fiu un om care poate ajuta cu orice , iar aici pe acesta comunitate mi-au placut persoanele , asa ca am decis sa fac parte din acest staff minunat. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs? Junior Moderator - eagleZX: Sa fie mereu respectuosi , amabili si ajutatori deoarece daca ai aceste calitati vrei fi luat ca "un prieten bun" de catre ceilalti mereu. Si nu uitati sa fiti tot timpul mai buni. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Junior Moderator - eagleZX: Multumesc si eu de invitatie , o zi buna incontinuare iti doresc si eu tie. Acesta a fost interviu sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @eagleZX! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10.
Fondator Bombo | ftw. Postat Martie 4, 2023 Fondator Postat Martie 4, 2023 Foarte frumos! Felicitări pentru munca și răbdarea depusă! Sunteți 2 oameni foarte faini și sper să rămâneți alături de noi cât mai mult!
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Martie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Martie 5, 2023 Un interviu reușit, spor la cât mai multe!
Administrator Andt. Postat Martie 5, 2023 Administrator Postat Martie 5, 2023 Un interviu minunata , felicitarii pentru efortul depus ! @Alexandru06 @ LCS Foarte frumoasa implicarea ta pe partea de interviuri
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.