• Like 1
  • Ador 1
Sari la conținut

Propunere zona stiri

conquer

Postări Recomandate

Postat

Nume :Sitri - despre aviatie sau avioane

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :Propun adaugarea accestei categorii pentru sunt destul de sigur ca-s multi pe aici  care sunt pasionati de asa ceva 

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :Sunt sigur ca fi activitate pe aceasta categorie deoarece cei pasionati pot posta stiri despre lumea aviatica

Zi faina s-aveti :) 

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 13 minute, conquer a spus:

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :Sunt sigur ca fi activitate pe aceasta categorie deoarece cei pasionati pot posta stiri despre lumea aviatica

Salut! Daca sunt oameni care chiar sunt pasionati de aceste stiri pot posta chiar aici : CLICK AICI . Eu zic ca nu este nevoie sa se mai creeze inca o sub-sectiune doar ca sa se posteze despre "lumea aviatica". Asta a fost parerea mea personala, eu zic ca nu ii vad rostul. :contra:, imi pare rau!

• Fondator
Postat

Salut . 

Orice stire de tipul celei sugerate de tine se poate posta la World News . Nu cred ca sunt atat de multi interesati . In cel mai rau caz se poate posta si la Automobile ( Avionul tot un automobil este pana la urma :)) .

Din punctul meu de vedere  , nu este o categorie care va atrage prea multe vizualizari. 

• LCS PREMIUM
Postat

Idem colegilor de mai sus, aceste tipuri de stiri se pot posta si la Categoria "Stiri despre Lume"

:contra:acestei propuneri.

• LCS PREMIUM
Postat

Propunerea nu isi are rostul, :RESPINS:, :locked:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate