Mihaiii Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Numele d-vs: Mihai IP server: 51.195.97.142:27015 DNS: NORD # Leaguecs.ro Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP): Clasic cs1.6 Modul serverului: Clasic Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: Neoserver.ro Deținători Principali (numele de pe forum): Mihaiii Deținători Secundari (numele de pe forum): Tony roo si Cobras Link GameTracker.com: Adresa de contact (mail, facebook, steam): cojocarumihai12@yahoo.com Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul)*: singur am descoperit .. Salut la toata lumea ....am mai facut o cerere de DNS cu acum un an in urma. Nu am facut eu personal ci un fost coleg sub numele de Terminatorul e Bun ...Dns-ul a fost sub acelasi nume , Nord.leaguecs.ro ...daca se poate dezarhiva si reactivat iarasi ...Va multumesc si o duminica placuta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders X-Tream Posted February 26, 2023 Community Founders Share Posted February 26, 2023 Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.