LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Februarie 25, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 25, 2023 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS.RO! In acest interviu suntem alaturi de @SERBANN! Reporter - Mr.JohnnySins: Salut, SERBANN! Iti multumesc ca ai acceptat aceasta invitatie! Junior-Moderator SERBANN: Cu mare drag! Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Junior-Moderator SERBANN: Ma cheama Constantin Serban, am 26 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior-Moderator SERBANN: Ma plimb, ma duc la cinema sa vad filme ori stau acasa si vizionez filme ori ma joc pe calculator. Reporter - Mr.JohnnySins: Care este mancarea ta preferata ? Junior-Moderator SERBANN: Mancarea mea preferata este tocanita. Reporter - Mr.JohnnySins: Asculti muzica? Si daca da, ce tip de muzica asculti? Junior-Moderator SERBANN: Metal, Rock'n'Roll, Hip-Hop/Rap, Chill music Reporter - Mr.JohnnySins: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Junior-Moderator SERBANN: Calitatile mele este ca inteleg repede, cuprind repede dar sunt lenes sa indeplinesc. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce jocuri îti faceau placere sa le joci cand erai mic? (Jocurile copilariei) Junior-Moderator SERBANN: CS 1.6, Wolfenstein, Need for Speed, Battlefield, Red Alert Reporter - Mr.JohnnySins: Care este cea mai mare frică a ta? Junior-Moderator SERBANN: Frica mea este sa pierd pe ce mai draga fiinta pentru mine. Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ai vedea tu relatia perfecta ? Junior-Moderator SERBANN: Nu exista relatia perfecta, dar cuprinderea si intelegerea fac sa fie totul normal. Reporter - Mr.JohnnySins: Care a fost ultimul film/serial/anime vizionat si care este parerea ta despre el ? Junior-Moderator SERBANN: Nou sezon de la Bleach TYWB, grafica uimitoare, poveste uimitoare si design formidabil, 10 ani de asteptare. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce inseamna pentru tine ,,un prieten adevarat” ? Junior-Moderator SERBANN: Cel care ramane langa tine mereu pentru mult timp. Reporter - Mr.JohnnySins: Multumesc frumos, acum o sa trecem la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Junior-Moderator SERBANN: Alte intrebari? Haha, glumesc, desigur! LUMEA VIRTUALA - @SERBANN Reporter - Mr.JohnnySins: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Junior-Moderator SERBANN: Am avut numele ZEO, dar acum am SERBANN din cauza ca ma defineste mai mult. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce jocuri preferi să joci? Junior-Moderator SERBANN: Acum ma joc Marvel Guardians of the Galaxy, sunt cu multe genuri de jocuri. Reporter - Mr.JohnnySins: Poti enumera cativa din "prietenii" tai de pe acest forum / ts ? Junior-Moderator SERBANN: @teclizau @vladdx Reporter - Mr.JohnnySins: Ai vreun server favorit din comunitate? Junior-Moderator SERBANN: zmgo.leaguecs.ro Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Junior-Moderator SERBANN: Am aflat de server de pe gametracker si asa si de voi. Reporter - Mr.JohnnySins: Cum a inceput pasiunea ta pentru administrare/moderare forum/server ? Junior-Moderator SERBANN: Este ceva nou pentru mine dar am mai stat in comunitate la varsta mica, pana acum imi place. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Junior-Moderator SERBANN: Am intalnit staff fain si am fost ajutat sa inteleg ce trebuie sa fac, nimeni nu a fost dur cu mine si apreciez. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Junior-Moderator SERBANN: Viata nu este asa de rea, daca iti faci globul tau de fericire. Reporter - Mr.JohnnySins: Iti multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi buna iti doresc! Junior-Moderator SERBANN: Iti mutlumesc la fel pentru timpul oferit! La revedere Acesta a fost interviul sustinut de catre @Mr.JohnnySins & @SERBANN Va rog sa lasati o parere despre acest interviu, cat si o nota de la 1 la 10 !
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 25, 2023 Administrator Postat Februarie 25, 2023 Felicitari amandurora pentru munca depusa! O sa ofer 10+ pentru interviu!
teclizau Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Ez. Am aparut la stiri <3. Partikip. Nota 8.
Administrator Andt. Postat Februarie 25, 2023 Administrator Postat Februarie 25, 2023 Un interviu frumos , ma bucur ca te simtit bine alaturi de noi ! Mult succes mai departe si felictarii pentru interviu !
KRATOS. Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 felicatari, la aman2, super interviu , good job guys
ThunderStorm. Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 interviu foarte reusit si imi place foarte mult, nota 10 pentru amandoi.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.