Sari la conținut

[Fotbal]Trei jucători de la FCSB, “urmăriți” pentru transferuri în vară.


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Victor Becali (61 de ani), consilier la firma de impresariat Becali Sport, a anunțat că trei jucători importanți de la FCSB sunt monitorizați de mai multe echipe din străinătate, în vederea unor transferuri care se pot concretiza în această vară.

NjM2Jmhhc2g9Y2VjMmQ3OTZlOTczMzNhNjk3YTc5

Cum ar putea arăta primul "11" de la FCSB, după noile ordine date de Gigi Becali

 

Victor Becali: "Olaru, Popescu și Cordea sunt urmăriți de echipe"

FCSB ocupă locul trei în Liga 1, după 26 de etape, dar Gigi Becali este convins că “roș-albaștrii” au șanse mari să câștige primul titlu după 2015.

Darius Olaru (24 de ani), Octavian Popescu (20 de ani) și Andrei Cordea (23 de ani) sunt jucătorii cel mai bine cotați în acest moment de la FCSB. Victor Becali a anunțat că toți trei sunt monitorizați de mai multe echipe.

EXCLUSIV Marius Lăcătuș, provocat: ”Ce jucător de la FCSB are mai mult din tine?” / ”Am vrut să zic, dar nu-mi ieșea”

Fostul impresar FIFA l-a "înțepat" pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, cel care a spus că discuțiile despre transferuri afectează concentrarea jucătorilor.

 

"Nu vreau să mai spun despre transferuri la FCSB, că se supără Mihai Stoica iar (n.r. - râde). Iar începe cu de-ale lui, spune că jucătorii nu sunt concentrați. Mihai Stoica poate să se supere, că eu nu mă supăr pe el.

Sigur că sunt jucători de la FCSB urmăriți. Olaru, Tavi Popescu. Nu erau soluții pentru iarnă, pentru că sunt jucători pe care se cer bani mulți. Iarna e mai greu de făcut asemenea operațiuni. Doar dacă era un împrumut cu transfer obligatoriu, ceea ce Gigi n-ar fi acceptat.

Dar sunt soluții pentru vară. În acest moment, ei sunt jucătorii urmăriți. Și Cordea e un jucător urmărit. Deocamdată nu e nimic concret. Cu Gigi Becali te poți înțelege într-un minut", a spus Victor Becali, pentru Fanatik.

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, este cotat la 5,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

Andrei Cordea a fost evaluat la două milioane de euro, dar Gigi Becali vrea să obțină patru milioane de euro.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate