Sari la conținut

[Champion Skills] Rell, fecioara de fier


Mr.JohnnySins

Postări Recomandate

  • Administrator

wF6Ld4o.jpg

Produsul experimentelor brutale ale Trandafirului Negru, Rell e o armă vie, hotărâtă să distrugă Noxusul. Copilăria ei a fost marcată de orori și suferință. După ce a îndurat proceduri groaznice menite să-i perfecționeze controlul asupra metalului și să-l transforme într-o armă, Rell a evadat, ucigându-i pe mulți dintre cei responsabili. Văzută acum drept o criminală, Rell atacă toți soldații noxieni care-i ies în cale și căută supraviețuitori ai fostei sale școli, apărându-i pe cei slabi și ucigându-i fără milă pe foștii ei profesori.

 

RellP.png

SPARGE TIPARELE

  • Rell atacă încet, dar fură armura și rezistența la magie a țintei la impact, provocând daune bonus în funcție de cantitatea furată.

RellQ.png

LOVITURĂ ZDROBITOARE

  • Rell atacă cu lancea, provocându-le daune magice unităților dintr-o linie și distrugându-le scuturile. Primei unități lovite îi este aplicat și furtul atributelor defensive din ''Sparge tiparele''. Dacă Rell este legată de un aliat cu ''Atrage și respinge'', amândoi se vindecă pentru fiecare campion inamic lovit de această abilitate.

RellW_Dismount.png

FEROMANȚIE: DESCĂLECARE ÎN FORȚĂ

  • Pasivă: Rell primește viteză de mișcare suplimentară când călărește și armură și rezistență la magie bonus când este în armură. Activă: Rell își schimbă forma, folosind o vrajă diferită în funcție de aceasta. Călare: Rell descalecă în armură, aruncând în sus inamicii și primind un scut mare. În armură: Rell își creează calul, primind un bonus scurt la viteza de mișcare și aruncând următorul inamic pe care îl atacă.

RellE.png

ATRAGE ȘI RESPINGE

  • Rell leagă o parte din armura ei de un alt campion aliat, oferindu-i armură și rezistență la magie cât timp se află în apropiere. Cât timp are un aliat legat astfel, Rell poate folosi această abilitate fără să țintească un campion aliat pentru a rupe legătura și a-i ameți pe inamicii de pe traiectorie.

RellR.png

FURTUNĂ MAGNETICĂ

  • Rell dezlănțuie o furie magnetică, trăgând violent spre ea toți inamicii. Apoi atrage constant inamicii din apropiere spre ea pentru scurt timp, provocându-le daune magice în timp.

>Sursa<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate