Sari la conținut

[sport] Ziua decisivă în cazul lui Arturo Vidal! Impresarul jucătorului Barcelonei și oficialii lui Inter vor lua decizia finală


edy^

Postări Recomandate

Astăzi, 6 ianuarie, pare a fi ziua decisivă pentru viitorul lui Arturo Vidal (32 de ani). Impresarul jucătorului Barcelonei se află în Italia, pentru a se întâlni cu oficialii lui Inter Milano și pentru a stabili dacă sportivul din Chile va îmbrăca tricoul nerazzurrilor.

Vidal FOTBAL Arturo Vidal este jucătorul Barcelonei din 2018 / Foto: Getty Images
 
  • Valencia – Real Madrid (miercuri, 8 ianuarie, ora 21:00, Digi Sport 1)

  • Manchester United - Manchester City (marți, 7 ianuarie, ora 22:00, Digi Sport 1)

 

Milanezii își doresc foarte mult să obțină semnătura lui Vidal, cel care a dat-o pe Barcelona în judecată. Antonio Conte, antrenorul echipei care se află pe prima poziție în Serie A, îl consideră pe Vidal unul dintre jucătorii care s-ar integra perfect în formația pregătită de el.

Barcelona l-ar lăsa să plece pe Arturo Vidal doar pentru 30 de milioane de euro

Inter ar fi pregătită să ofere catalanilor în jur de 12-13 milioane de euro pentru împrumutul sud-americanului, însă Barcelona ar prefera să îl păstreze pe Camp Nou, potrivit Calciomercato.

Ernesto Valverde, tehnicianul campioanei Spaniei, crede că experiența și calitatea lui Vidal sunt elemente foarte importante, pe care le dorește în continuare în lotul său.

Barcelona l-ar lăsa pe Arturo Vidal să plece doar în cazul unui transfer definitiv, pentru aproximativ 30 de milioane de euro, scriu italienii. Oricum, impresarul lui Vidal se va întâlnii cu oficialii lui Inter pentru a vedea dacă este posibilă o înțelegere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate