Asdfg Postat Februarie 21, 2023 Postat Februarie 21, 2023 Model postare : Overwatch Nume : Asdfg Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Overwatch, Tine de verificarea demourilor postate de anumiti admini de pe diferite servere cs 1.6. In ce consta propunerea mea : Gen: Fondatorii serverelor care au cate un player sau admin, care li se pare suspect, pot face un demo si sa-l posteze la capitolul overwatch, In ideea in care din fiecare server, fondatorii sa propuna 1-2 playeri pt a participa la acest proiect. Gen : X-ulescu mi si pare codat, ( eu cred ca are silent aim) mno, cei desemnati verifica demoul si dau un verdict, fie el aim/curat/ sau demo neconcludent.. N-am timp de detaliat in scris, celor ce le vor surade ideea, le pot explica pe serverul de ts3. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? Pai, ajutorul serverlor, activitate pe forum ts3, si creerea unei comunitati corecte.
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Februarie 21, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 21, 2023 Acum 5 minute, Asdfg a spus: Model postare : Overwatch Nume : Asdfg Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Overwatch, Tine de verificarea demourilor postate de anumiti admini de pe diferite servere cs 1.6. In ce consta propunerea mea : Gen: Fondatorii serverelor care au cate un player sau admin, care li se pare suspect, pot face un demo si sa-l posteze la capitolul overwatch, In ideea in care din fiecare server, fondatorii sa propuna 1-2 playeri pt a participa la acest proiect. Gen : X-ulescu mi si pare codat, ( eu cred ca are silent aim) mno, cei desemnati verifica demoul si dau un verdict, fie el aim/curat/ sau demo neconcludent.. N-am timp de detaliat in scris, celor ce le vor surade ideea, le pot explica pe serverul de ts3. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? Pai, ajutorul serverlor, activitate pe forum ts3, si creerea unei comunitati corecte. Salut! Din ce mi-ai explicat pe TS3 chiar este o propunere foarte buna si eu zic ca, cu siguranta va ajuta cresterea comunitatii cu noi oameni, etc. De la mine ai un mare si sper ca propunerea ta sa fie acceptata!
LCS PREMIUM Tavvy Postat Februarie 21, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 21, 2023 Avem deja acest proiect! Sunt persoane ce au acest grad strict pentru verificarea demo-urilor https://leaguecs.ro/forum/forum/661-watchers-zone/
Administrator Vanthea Postat Februarie 21, 2023 Administrator Postat Februarie 21, 2023 Bună! Îți mulțumim pentru propunere, dar dacă dai click mai jos o sa vezi ca aceasta este deja pusa în practică. Aici se fac Verificare demo-uri de către fondatorii serverelor / jucători etc În concluzie, propunerea dvs este respinsă. Topic closed.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.