Sari la conținut

Propunereri in folosul comunitatii


Tavvy

Postări Recomandate

Salutare tuturor!
Am vazut ca sunteti o comunitate in crestere, destul de ok, dar ieri am vazut cateva greseli pe TS! O sa fac cateva propuneri in a creste mult mai bine comunitatea:

1. Serverele de Counter-Strike 1.6 sa fie ordonate ALFABETIC ;) Se fac manual, ca oricine stie alfabetul. Nu deveniti indungi cu "servere populate" si "nepopulate"
2. Nu mai stiu cine zicea pe aici ca poate face un reznick. Eu zic ca sunt de parere sa se creeze un reznick al comunitatii pe leaguecs.ro/reznick si sa se ocupe de el. Serverele afiliate sa beneficieze gratuit de a adauga adminele prin reznick pe server. Pot arata modele pe TS!
3. Verificati serverele deja afiliate la comunitate, vedeti daca mai sunt pe active si stergeti canalele de pe TS
4. Ajutati serverele care o modul diferit de cel clasic, cu mici recomandari in a creste serverul
5. Vad prea multe canale de premiul sus, cu emoticoane, cu semne, care eu zic ca da urat ca imagine. Nu stiu daca au platit cel putin 20% din cei care au Premium. Canalele ar trebui mutate jos, iar sus sa ramana canalele pentru staff, pot explica pe TS despre asta
6. Sa se faca la 2 saptamani, sedinte cu cei care au grade pe comunitate pentru a ajuta comunitatea si nu sedinte de 3 minute cum a fost ieri la MIX :)
7. La MIX-uri ar trebui sa nu se mai accepte injuriile, nici din partea player-ului, nici din parte adminului. Prea multe injuraturi pe mix-uri si suferinte de "smardoi de PC" :) 

Daca ar mai fi ceva, o sa completez sau la o viitoare sedinta le voi spune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim de "atentie" , o sa incercam sa remediem ce este de remediat si sa modificam ce este de modificat pe viitor .

Cu servere de CS 1.6 o sa ma ocup eu personal de ele , iar pe TS cu cele populate / nepopulate ramane de discutat cu restul staffului sa vedem . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate