• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

A C T U A L I Z A R E

Echipa LeagueCs Romania inca este in cautare de Moderatori activi !

Ne dorim in echipa persoane dedicate si pasionate de comunitate !

Daca iti doresti sa faci parte din echipa te asteptam cu o cerere aici dupa modelul sectiunii !

LEAGUECS ROMANIA

@Members @Addicted Members @Elite Members

• Like 2
  • UP 7
Postat

Nume utilizator : zeNt

Vârsta dumneavoastră : Am varsta inca tanara de 22 de ani.

Ce categorii doriți să moderați? : Counter-Strike 1.6/ Stand-Up Comedy.

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca vad o comunitate inca activa dedicata servere-lor de 1.6 dar nu numai, ce ma face sa zambesc si sa imi vad copilaria.. plus ca vad niste oameni cu bun simt dar si umor aici.

De ce considerați că meritați această funcție? : Nu o merit, o doresc ,daca o meritam poate eram deja in echipa , sunt nou stiu ca nu am multe post-uri dar incep sa fac si voi face.

Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da.

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur,dar prefer discord/whatsap/insta.

• Like 4
  • Administrator Festiv
Postat
Acum 7 ore, zeNt a spus:

Nume utilizator : zeNt

Vârsta dumneavoastră : Am varsta inca tanara de 22 de ani.

Ce categorii doriți să moderați? : Counter-Strike 1.6/ Stand-Up Comedy.

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca vad o comunitate inca activa dedicata servere-lor de 1.6 dar nu numai, ce ma face sa zambesc si sa imi vad copilaria.. plus ca vad niste oameni cu bun simt dar si umor aici.

De ce considerați că meritați această funcție? : Nu o merit, o doresc ,daca o meritam poate eram deja in echipa , sunt nou stiu ca nu am multe post-uri dar incep sa fac si voi face.

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur,dar prefer discord/whatsap/insta.

Acceptat ! 7 zile proba ca junior moderator !

• Like 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Administrator Festiv
Postat

A C T U A L I Z A R E 

Încă suntem în căutare de *Moderatori* (serioși și implicați) care să se alăture echipei LeagueCS România.

Ne dorim persoane dedicate, cu spirit de echipă și pasiune pentru comunitate, care să contribuie activ la menținerea unui mediu plăcut și organizat pentru toți membrii noștri.

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, să-ți dezvolți abilitățile și să ajuți comunitatea să crească, te rugăm să lași un reply aici după modelul predefinit.

LEAGUECS ROMÂNIA.

@Members, @Addicted Members, @Elite Members

• Like 5
  • UP 2
  • Fortzaaaa 2
Postat

Username: ŇØE_β.Ř

Your age: 26.

Which categories do you want to moderate?: Counter-Strike 1.6/Escape

Why do you want to join the LeagueCS team?: Hello LeagueCS, I'm an experienced player and very enthusiastic about Counter-Strike 1.6. I believe success comes from teamwork, and I'm committed to helping the team achieve its goals, using my skills to complement everyone else's. I'm eager to contribute strategy and communication. It would be an honor to be a part of you.

Why do you think you deserve this position?: I'm very committed to the Escape server, always active, playing between 2 and 3 hours a day on the server. On weekends, I play up to 4 hours on the server.

Have you read the rules and are you able to use them correctly?: Yes. Can you participate in a discussion on TeamSpeak?: Yes, I can also participate on Discord, WhatsApp, and Instagram.

• Fondator de Sărbătoare
Postat
Acum 8 minute, [email protected] a spus:

Username: ŇØE_β.Ř

Your age: 26.

Which categories do you want to moderate?: Counter-Strike 1.6/Escape

Why do you want to join the LeagueCS team?: Hello LeagueCS, I'm an experienced player and very enthusiastic about Counter-Strike 1.6. I believe success comes from teamwork, and I'm committed to helping the team achieve its goals, using my skills to complement everyone else's. I'm eager to contribute strategy and communication. It would be an honor to be a part of you.

Why do you think you deserve this position?: I'm very committed to the Escape server, always active, playing between 2 and 3 hours a day on the server. On weekends, I play up to 4 hours on the server.

Have you read the rules and are you able to use them correctly?: Yes. Can you participate in a discussion on TeamSpeak?: Yes, I can also participate on Discord, WhatsApp, and Instagram.

If i understand good, you want to be admin on the server ESCAPE.LEAGUECS.RO, not on the forum, this its one community with more than 25 servers. So, please go there and make admin request, https://leaguecs.ro/forum/forum/10012-cerere-admin/. Thank you! 

• Like 1
  • Mersi 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Nume utilizator : .::SteFaN::.

Vârsta dumneavoastră : 23

Ce categorii doriți să moderați? : Online Games

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : pentru ca am mai fost mai demult si vreau sa ma reintorc

De ce considerați că meritați această funcție? : consider ca merit aceasta functie deoarece sunt si voi fi activ , am cunostiinte legate in moderare forum-ului

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur oricand.

• Like 1
  • Administrator Festiv
Postat
Chiar acum, .::SteFaN::. a spus:

Nume utilizator : .::SteFaN::.

Vârsta dumneavoastră : 23

Ce categorii doriți să moderați? : Online Games

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : pentru ca am mai fost mai demult si vreau sa ma reintorc

De ce considerați că meritați această funcție? : consider ca merit aceasta functie deoarece sunt si voi fi activ , am cunostiinte legate in moderare forum-ului

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur oricand.

Acceptat, categoria Games! Bine ai venit in staff

• Like 1
  • Ador 1
  • Administrator Festiv
Postat

🛑 Informație importantă

Această categorie nu mai permite postarea manuală de cereri.
➡️ Cererile pentru gradul de Moderator Forum - Junior se depun exclusiv în secțiunea [Applications].

🔒 Postările directe au fost restricționate pentru a menține ordinea și claritatea aplicațiilor.
📌 Vă rugăm să folosiți doar formularul oficial disponibil în categoria Applications pentru a aplica.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru interesul față de echipa LeagueCS România! 💙

• Like 1
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate