Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 18, 2023 Administrator Postat Februarie 18, 2023 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @Mr.JohnnySins! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Mr.JohnnySins! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Global-Moderator Mr.JohnnySins: Salut, îți mulțumesc și eu pentru invitație! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Mă numesc Alexandru, am 19 ani și locuiesc în Târgu - Jiu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Mă joc la PC, mai ies cu prietenii la o "cumetrie", un fotbal. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Te trezești, îți faci o cafea, rutina de dimineață și apoi lucrurile decurg de la sine! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cât de diferită era viața ta acum un an? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Nu pot sa zic ca era foarte diferita fața de cea de acum, însă as minți, anul trecut aveam stresul bacului [ pe care am reușit sa-l obțin din fericire ] și anul acesta cu admiterile pe la facultăți, politie, bătaie de cap. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Global-Moderator Mr.JohnnySins: Pot spune că am câteva calitati de care ma simt mândru: responsabilitate și punctualitatea ma caracterizează în mare parte., iar ca și defecte, uneori timiditatea intervine.. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai mare regret din viață ta? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Probabil ca am pus prea mult suflet în unele chestii care nu meritau. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare frică a ta? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Aș minți dacă aș spune că n-am nicio frica, pot spune ca imi este frica sa nu dau greș, făcând anumite lucruri. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este lucrul care te face fericit? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Să am familia alături de mine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Păi cam acestea ar fi: 1. Să citesc gandurile oamenilor pentru o zi :)) 2. Să am familia cât și prietenii alături de mine mereu. 3. Să am parte nu mai de fete frumoase :)) Reporter - Alexandru06 @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăieșți? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Cred că în Craiova, mi-ar plăcea destul de mult. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Da, putem începe! LUMEA VIRTUALA - @Mr.JohnnySins Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Păi numele meu se inspiră de la un actor celebru care mi-a marcat perioada adolescentină, pe numele său Johnny Sins. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? Global-Moderator Mr.JohnnySins: În mare parte CS 1.6, FIFA & cs:go mai rar. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Da, toți îmi sunteți prieteni, însă am doi pe care chiar îi pot numii frați @KRATOS.& @Andt. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Global-Moderator Mr.JohnnySins:CSGO, familia mea, cel mai tare server ! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Știu de câțiva ani comunitatea, prima dată am aflat de aceasta de la un prieten. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Dacă s-ar putea cu tot staff-ul comunității! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Este o comunitate cu potențial, mult potențial, într-o continuă ascensiune pot spune și îmi doresc sa ajungem la câți mai mulți membrii pe aceasta comunitate, cat despre administratie, n-am prea multe de spus, facand parte din aceasta imi dau seama cate lucruri bune am pierdut, din cauza faptului ca n-am venit mai devreme in staff. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Faceți loc și de bunătate în inimile voastre. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Global-Moderator Mr.JohnnySins: Îți mulțumesc și eu pentru această invitație! O zi buna sa ai! Acesta a fost interviu sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @Mr.JohnnySins! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10.
KRATOS. Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Frumos, felicitări la amandoi 10 din 10:>
ThunderStorm. Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 frumos interviu mi-a placut, nota 10 / 10 .
Administrator Andt. Postat Februarie 19, 2023 Administrator Postat Februarie 19, 2023 Un interiu foarte frumos , felicitarii pentru munca depusa ! 10*
SERBANN Postat Februarie 23, 2023 Postat Februarie 23, 2023 Frumos Interviu, sunt bucuros ca am reusit sa cunosc mai multe despre Mr.JohnnySins.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.