GhostGreudeUcis Postat Februarie 12, 2023 Postat Februarie 12, 2023 (editat) 1]. Nume: Claudiu [2]. Nick server: GhostGreudeUcis [3]. Varsta: 24 ani [4]. LeveL: 14 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]: http://www.gametracker.com/player/GhostGreudeUcis/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin? Doresc admin pentru ca sunt activ seara pana in orele 2-3 dimineata cand nu tare este admin online. Si cateodata la orele acelea este nevoie de un admin online pe server. Editat Februarie 12, 2023 de GhostGreudeUcis
xXT4iP4nUXx Postat Februarie 12, 2023 Postat Februarie 12, 2023 Contra, ai editat cererea si asta imi pune la indoiala faptul ca ai citit din prima regulamentul plus ca stilul tau de joc nu e chiar cel mai placut, ca si exemplu atunci cand iti dai abilitatea fugi si nu mai ataci
GhostGreudeUcis Postat Februarie 12, 2023 Autor Postat Februarie 12, 2023 edit-ul a fost ca sa le pun una sub alta, pentru ca era scris una dupa alta.
ValiVoinea Postat Februarie 12, 2023 Postat Februarie 12, 2023 Contra. 1. Nu ești activ foarte mult pe server. 2. Când ești, te implici doar pentru tine. Zilnic avem pe svr jucători noi, 5 secunde își poate lua oricine din timp să ofere o informație, pe tine nu te-am văzut să o faci. Fără supărare.
Claudiusad Postat Februarie 12, 2023 Postat Februarie 12, 2023 (editat) Contra Editat Februarie 12, 2023 de Claudiusad
GhostGreudeUcis Postat Februarie 12, 2023 Autor Postat Februarie 12, 2023 Persoanele care spun ca nu sunt activ, tin sa precizez ca am si viata sociala, munca, una alta, pe server intru cand am timp si pot. Nu ai cum sa fi activ cand lucrezi 12 ore. Tinand cont de programul de munca care il am, eu as putea spune ca sunt destul de activ. si as mai spune persoanele care au admin de 1 saptamana sau doua nu ar trebuii sa comenteze de activitate sau perosanele care au 40-50 de ore jucate.
Chestorr Postat Februarie 12, 2023 Postat Februarie 12, 2023 (editat) 1 oră în urmă, GhostGreudeUcis a spus: Persoanele care spun ca nu sunt activ, tin sa precizez ca am si viata sociala, munca, una alta, pe server intru cand am timp si pot. Nu ai cum sa fi activ cand lucrezi 12 ore. Tinand cont de programul de munca care il am, eu as putea spune ca sunt destul de activ. si as mai spune persoanele care au admin de 1 saptamana sau doua nu ar trebuii sa comenteze de activitate sau perosanele care au 40-50 de ore jucate. Fiecare membru al staff-ului are voie sa-și dea cu părerea, de aia durează mai mult sa fii acceptat pentru ca fiecare părere a unui membru staff contează. Toți avem viața socială, dar dacă dorești acest grad trebuie sa știi ca trebuie sa-ti faci timp pentru chestia asta, și ce contează daca ai admin de puțin timp, contează cum te descurci și cât de tare te implici pe perioada in care ești admin Editat Februarie 12, 2023 de Chestorr 1
Postări Recomandate