Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 10, 2023 Administrator Postat Februarie 10, 2023 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @ZoZoLe @ LCS! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @ZoZoLe @ LCS! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator - ZoZoLe @ LCS: Salut , iti multumesc ca m-ai invitat la acest interviu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - ZoZoLe @ LCS: desigur! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Ma numesc Lixandru Daniel , am 26 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sunt o persoana de treaba , intelegatoare , si nu prea ma enervez :)) Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai un job? Daca da, care este acesta? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Da , mecanic auto "Fur catalizatoare :))" Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai vedea tu relatia perfecta? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Pentru mine nu exista. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care sunt defectele & calitatile tale? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Ca defecte pot spune ca sunt o persoana care ma supar usor si injur :)). Ca si calitati , sunt o persoana ambitioasa. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este frica ta? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Singuratatea. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? Moderator - ZoZoLe @ LCS: da, foare bine Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este mancarea ta preferata? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Shaorma. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai animale de companie? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Nu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Da , Lamborghini. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce gen de muzica asculti? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Manele tati Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai o ,,melodie preferata”? Daca da ne-o poti spune si noua? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Luis Gabriel - Orice Pana La Ea Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sigur! LUMEA VIRTUALA - @ZoZoLe @ LCS Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ti-ai ales numele? Moderator - ZoZoLe @ LCS: De la Bomboanele zozozle. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri joci? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Cs 1.6 si Metin2. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Google. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Nu cred ca sunt in masura sa imi dau eu cu parera . Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Da. Reporter - Alexandru06 @ LCS: De ce ai decis sa devii un membru staff? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Pentru a cunoaste oameni faini . Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te intelegi cu colegii din Staff? Ce parere ai despre acestia? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Destul de bine , niste colegii de nota 10 Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? Moderator - ZoZoLe @ LCS: O comunitate frumoasa cu niste oameni superbi . Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate, staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile? Moderator - ZoZoLe @ LCS: A fost foarte buna si totul evolueaza bine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai un mesaj pentru cititori? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Munciti pentru visul vostru Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Moderator - ZoZoLe @ LCS: Multumesc frumos , asemenea. Acesta a fost interviu sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @ZoZoLe @ LCS! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10.
ThunderStorm. Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Foarte frumos interviul mie unul mi-a placut, felicitari la amandoi , de la mine aveti nota 10 pentru acest post.
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 11, 2023 Administrator Postat Februarie 11, 2023 Felicitari pentru interviu, dar, cam seci unele raspunsuri, in rest este foarte bine. Congrats!
Administrator Andt. Postat Februarie 11, 2023 Administrator Postat Februarie 11, 2023 Un interviu frumos, felictarii amandurora !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.