Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Nume reclamant: Sedativ Nume admin reclamat: AndreiRPG & Extazzy1 Motiv: Nenumarate abuzuri si slayuri aiurea Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): Nu pot sa ma joc pe server pentru ca primesc incontinuu ba gag aiurea, ba slay aiurea, iar acesti doi admini fac nenumarate abuzuri, se transforma in zombie fara motiv, isi dau revive-uri la jumatatea rundei si multe altele, dupa cum se vede in dovezile de mai sus. Nu am stat sa filmez sau sa fac poza la fiecare slay sau gag aiurea pe care l-am primit, dar se poate verifica cate abuzuri au facut acesti doi admini. Sa nu mai zic ca isi cumpara incontinuu zombie madness/he grenade/sweet revenge si fac abuz de ele de nenumarate ori pe o harta.
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 Nu stiu cum am reusit sa ies eu tap ispasitor la precedentele reclamatii pe care le-am facut, dar in fine, de data asta am zis sa filmez ca sa nu mai faca confuzie cine abuzeaza de comenzi
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 la ultimul demo ai primit slay de la extazy,si in primul rand numara si tu secundele sa vezi ca nu ai tinut in nici un demo mai putin de 5 sec
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 (editat) Editat Februarie 10, 2023 de AndreiRPG
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 si eu zic sa inveti sa ai un limbaj adecvat, ca nu sta nimeni sa te asculte pe tine cum injuri
ExtazzYy Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Tiam dat slay io și Andrei pentru ca țineai mai mult de 5 secunde si ai un limbaj foarte urat
ExtazzYy Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 (editat) Și în al 2 rand stai la abilitate Editat Februarie 10, 2023 de ExtazzYy
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 se vede clar in ce am filmat cum sta treaba
ExtazzYy Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Nare rost cu un copilaș ca tine nu avem așteptări de la tine
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 https://imgur.com/a/PZn2r7I ban aiurea Chiar daca cred ca Xenon nu le va face nimic acestor copii agramati care n-au trecut de examenul de clasa a 8-a, eu tot am o speranta ca o sa primeasca remove deoarece abuzeaza non-stop atat de comenzile de admin, cat si de cele de VIP, prin abuz de "sweet revenge", he grenade, zombie madness etc. O zi buna
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 (editat) https://discord.com/channels/@me/1071735101815263282/1073545686731202621 Editat Februarie 10, 2023 de AndreiRPG
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 si vb frumos ,tu nu ai nici 8 clase macar ,ai 1 ca trenu
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 Dupa ce m-am uitat din nou la videoclipul asta --> Se vede clar ca nu ii atacai, le lasai free, tu fiind admin!
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 ii atacam cu click stanga ,ii atacam usor ca iti scriam tie in chat sa tii 5 sec nu mai mult ,ca de obicei ti cate 10-15 sec cu smokerul
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 (editat) Da da, lasa ca se vede clar in video-uri cat timp tin cu smokerul si cine face abuz de comenzi Editat Februarie 10, 2023 de Sedativ
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 daca ai sti macar ce-s alea comenzi ,dar nu mai zic nmc ,o sa vada un manager sau un grad mai mare si o sa afli
Dragonasu0 Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Sedativ dacă nu știi să joci împotriva unui madness/infection he/sweet revange nu ai de ce să comentezi pentru că aproape toți playeri știu ce să facă în acele situații. La he trebuie să iei gas mask La madness pui sac/lm sau îți dai tp ca să scapi în caz dacă rămâi fără saci și lm La sweet revange nu tragi până îi omori că îi poți bloca când pui lm ca să nu mori când îi omori sau lași pe alți să îi omoare. Când e vorba de smoker nu ai voie să stai la abilitate/să ții mai mult de 5 sec că dacă incalci 1 din aceste reguli iei slay. Încearcă să ai un comportament mai adecvat fața de admini că ei sunt cei care se uită la toți playeri de pe server pentru ști ce persoane să îi învețe să nu mai pună/facă aceleași chestii. Data viitoare nu mai jigni pe toți care te omoară/îți dau slay/îți dau gag că o să pățești un ban de la owner-ul serverului.
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 In primul rand, nu am stat in niciun video "la abilitate", am atacat intotdeauna si nu am tinut mai mult de 5 secunde In al doilea rand cand zic abuz de He/Madness/Sweet Revenge ma refer ca unii admini le folosesc de foarte multe ori pe runda/mapa, facand jocul foarte neplacut pentru alti jucatori si ar trebui introdus in regulament de cate ori se pot folosi aceste abilitati In al treilea rand, cand primesti slay aiurea timp de o harta intreaga, cum a facut AndreiRPG care a stat spectator pe mine non-stop, e cam greu sa te abtii si sa nu-l jignesti
Sedativ Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 Mai atesez ceva aici, Extazzy1 ii da revive lui Dorian la mijlocul rundei FARA MOTIV, iar cand il intreb de ce i-a dat revive, imi raspunde: unde scrie ca nu e voie Concluziile le trageti voi https://imgur.com/a/TklxilG Se vede asa ca am developer 1 on
Dragonasu0 Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Cei de grad de administrator până la veteran au doar un singur respawn pe mapă și au voie să îl folosească oricând. Cu sweet revange este de 2 ori pe mapă pe persoană și he-ul e 1 pe rundă la toți playeri. He-ul și sweet revange în mare parte îs folosite ca o strategie pentru a transforma mai multe persoane. Încearcă să te abții mai mult să nu jignești și să te gândești ce ai făcut în caz dacă te întrebi de ce ai luat slay că multe persoane iau slay și nu gândesc de ce au luat slay sau gag și întreabă de ce și tot nu înțeleg motivul pentru care se dă slay/gag și se repezesc să facă reclamații, să anunțe un owner/manager sau să jignească în u@ pentru că nu gândesc și nu citesc regulamentul cu motive "nu îi pasă ", "nu au google" ,"nu știu să caute pe google". Cu aceste specimene de oameni ne batem noi capul zile întregi. Și în ultimul rând nu mai provoca admini să îți dea gag/slay intenționat că s-ar putea să te sancționeze cu o perioadă lungă de a nu mai întra le sv.
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Sedativ eu stateam spec pe tn si iti dadeam slay deoare-ce imi scriau playeri pe u@ ca abuzezi de putere ,ca tii mai mult de 5 sec , si ca stai la blilitate ,si asta faceai
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 de asta primeai slay,nu primeai slay ca asa vroiam eu ,primeai ca nu respecti regulile si avertismentele pe care ti le scriam pe chat
Postări Recomandate