SKeret Postat Februarie 9, 2023 Postat Februarie 9, 2023 Nume reclamant: ^^^^_^ Nume admin reclamat:teto iraq Motiv: face prea mult abuz alalta ieri facea farm de xp cand nu era nimeni on o asteptat spec sa ies din joc si cand am iesit o inceput sa faca farm pe afk si astazi mi-o dat gag pentru cuvant-ul nigga cauta pe internet sa vezi daca e injuratura sau nu eu sunt negru ca tata e jamaican si mama romanca deci pot sa zic cuvant-ul nigga. Durata Ban (Daca este cazul): 10m Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/a4d7pPw
Dorin gabriel Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Cuvântul acela se considera rasism deci,jignire eu cred ca a procedat corect,și am dori și dovada cum ca făcea farm
AndreiRPG Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 unde ai pus tu 10m e durata ban nu gag ,el ti-a dat gag Si cuvantul " ey yo nigga " cum ai spus tu ,ai spus intr-un mod de rasism
SKeret Postat Februarie 10, 2023 Autor Postat Februarie 10, 2023 vere cum sunt rasist daca sunt negru intra webcam cu mine nigga
LCS PREMIUM XenonOne Postat Februarie 11, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 11, 2023 Nu se face reclamatie pentru gag. Pentru celelalte acuzatii trebuie sa vii cu dovezi. T/C
Postări Recomandate